Type to search

Α1 Μπασκετ Γυναικων ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σταμολάμπρου: «Μονόδρομος το πρωτάθλημα»

Share

Όσα μας είπε η Ελληνίδα Γκαρντ, αμέσως μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δηλώσεις στον Θοδωρή Δημόπουλο

Την προσοχή στον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει για τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα, επίστησε η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, αμέσως μετά την πολύ μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων, με 93-63, επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκρατημένα αισιόδοξη η 27χρονη Πλέι Μέικερ, αναφέρθηκε, εν πρώτοις, στο άκρως θετικό αποτέλεσμα, για την 21η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

<<Χρειαζόμασταν μια καλή νίκη, να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αυτές που έπρεπε. Στο δεύτερο η άμυνά μας δεν ήταν τόσο καλή. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε>>.

Ενώ, στη συνέχεια μας μίλησε για την απαιτητική συνέχεια και τις προσδοκίες, κατ’  επέκταση, της Πειραϊκής ομάδας, από αυτή.

<<Νομίζω ότι το πρωτάθλημα, πλέον, είναι μονόδρομος. Καλώς ή κακώς ήρθαν έτσι τα πράγματα, κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εδώ μέσα και αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο. Στην Ευρώπη έχουμε καλό πρόσωπο στα περισσότερα ματς, συνήθως οι διαφορές εκεί ξεφεύγουν στο τέλος. Επομένως, θα μπορούσαμε να έχουμε άλλες δύο τρεις νίκες στην Ευρώπη. Για εμάς μονόδρομος, πλέον, είναι το πρωτάθλημα, δουλεύουμε για αυτό. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πράγματα. Μου αρέσει πιο πολύ να δουλεύω μέσα στο γήπεδο και εγώ και η ομάδα μου Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα>>.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *