Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΥΡΩΠΗ

Η τέταρτη λίστα power rankings για την Euroleague γυναικών.

Share

 

Την νέα κατάταξη στα Power Rankings ανακοίνωσε η FIBA για την Euroleague γυναικών. 

 

Μόλις δύο αγώνες έμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα γυναικών. Η F.I.B.A. με βάση την πρόσφατη φόρμα των ομάδων και τις επιδόσεις τους έβγαλε την τέταρτη power ranking λίστα για την φετινή σεζόν.

 

Στην πρώτη θέση παρέμεινε η Φενερμπαχτσέ η οποία είναι παραμένει αήττητη εδώ και δέκα αγωνιστικές ενώ έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Βαλένθια όπου παρά το δύσκολο πρόγραμμα συνέχισε τις καλές επιδόσεις, έχοντας συνολικό ρεκόρ 8-4. Στην τρίτη θέση παραμένει η USK Πράγας που παρά τους τραυματισμούς στοχεύει για την μία θέση στο final-4 (συνολικό ρεκόρ 8-4). Την πρώτη τετράδα ολοκληρώνει η Σοπρόν. Η ομάδα από την Ουγγαρία έχει και αυτή ρεκόρ 8-4 ωστόσο η χαμηλές επιδόσεις στην επίθεση δημιουργούν μία ανησυχία στις τάξεις της ομάδας η οποία όμως βασίζεται στην πολύ καλή άμυνά της. 

 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας ρεκόρ 1-11 με πολύ βαριές ήττες μέσα στην χρονιά. Η μόνη νίκη της ομάδας του Πειραιά -και μοναδική Ελληνική στον θεσμό- απέτρεψε από το να επαναλάβει την σεζόν της Σέκσαρντ, που πέρυσι ολοκλήρωσε την χρονιά στην Ευρώπη με μηδέν νίκες! 

 

Επιμέλεια: Σπυρίδων- Παρασκευάς Μαρκεζίνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *