Type to search

milwaukee bucks NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει…

Share

Έχοντας πραγματοποιήσει δυο από τις χειρότερες εμφανίσεις τις καριέρας του στα πρώτα παιχνίδια του 2023, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού έμεινε εκτός για 10 μέρες(13-23/1), επέστρεψε για τα καλά και έχει δώσει… ρεσιτάλ στα τελευταία έξι παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς.

Απεναντι σε Σάρλοτ Χόρνετς και  Ατλάντα Χοκς, ο Γιάννης, πέτυχε μόλις εννέα και επτά πόντους αντίστοιχα σε δυο από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Ως αποτέλεσμα, έμεινε εκτός για τα επόμενα πέντε παιχνίδια των Μπακς, με τον “Greek Freak” να επιστρέφει αφού “φόρτισε” τις μπαταρίες του το ξημέρωμα της 24ης Ιανουαρίου απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Από τότε, στα έξι επόμενα παιχνίδια είναι… “Freak” ξανά. Απέναντι σε Ντιτρόιτ Πίστονς, Ντένβερ Νάγκετς, Ιντιάνα Πέισερς, Νιου Όρλεαν Πέλικανς, Σάρλοτ Χόρνετς, Λ.Α. Κλίπερς είχε μέσο όρο 40,2 πόντους, 14,7 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 32,2 λεπτά ανά παιχνίδι. Ο Γιάννης μαζί με τους Μπακς, είναι αήττητοι στα τελευταία ματς και δείχνει έτοιμος να τους οδηγήσει στα φετινά “play offs” με το βλέμμα στους τελικούς του ΝΒΑ.

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *