Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέαμα, σκορ και ανατροπές στο ΝΒΑ

Share

Για μια ακόμη φορά, υπήρξε πολύ θέαμα στον κόσμο του NBA. Τα αποτελέσματα όπως διαμόρφωθηκαν παρακάτω:

Ξεκινώντας με το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Ιντιάνα Πέισερς με 111-112, στην Ιντιανάπολις. Κορυφαίος για τους Λέικερς αναδείχθηκε ο Άντονυ Ντέιβις πετυχαίνοντας double-double (31 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 2 ασσίστ) βοηθώντας την ομάδα του να πάρει μια βαθμολογική ανάσα, αφού μετά από 53 αγώνες οι Λέικερς βρίσκονται στην δωδέκατη θέση, έχοντας 25 νίκες και 28 ήττες. Αντίθετα οι Πέισερς βρίσκονται στη ενδέκατη θέση μετρώντας 24 νίκες και 29 ήττες.

Συνεχίζοντας, στο Κλίβελαντ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θριάμβευσαν επί των Μέμφις Γκρίζλις με 128-113. Οι Καβαλίερς ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους καθ’όλη την δειάρκεια του παιχνιδιού και με μπροστάρη τον Ντάριους Γκάρλαντ (32 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 11 ασσίστ) χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Με αυτή τους την νίκη, οι Καβαλίερς είναι στη πέμπτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, με 32 νίκες και 22 ήττες. Οι Γκρίζλις, παρά την ήττα, παραμένουν στην δεύτερη θέση της Δυτικής Περιφέρειας, με 32 νίκες και 20 ήττες.

Cavs tame Grizzlies in 128-113 win, Garland drops 32 points; Mitchell  ejected

Στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν και στην Νέα Υόρκη, οι Νιού Γιόρκ Νίκς πέτυχαν μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, με σκορ 106-104. Παρά την σπουδαία εμφάνιση του Μπαμ Αντεμπάγιο (32 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 ασσίστ), οι Χιτ δεν κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο διπλό. Παρ’όλα αυτά, βρίσκονται ακόμα στην έκτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, έχοντας 29 νίκες και 24 ήττες, ενώ οι Νικς τοποθετούνται ένα σκαλί πιο κάτω, με 28 νίκες και 25 ήττες.

Knicks 106, Heat 104: Scenes from yet another wild ending at MSG - Posting  and Toasting

Στο Σικάγο, οι Σικάγο Μπούλς επικράτησαν με 114-98 τους Σάρλοτ Χόρνετς. Οι Μπούλς ήταν καλυτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ ο Άϊο Ντοσούνμου ήταν αυτός που ξεχώρισε έχοντας 22 πόντους. Έτσι οι Μπουλς, βαθμολογούνται στην δέκατη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, συγκεντρώνοντας 24 νίκες και 27 ήττες. Από την άλλη, οι Χόρνετς συνεχίζουν την απογοητευτική τους πορεία, έχοντας μόλις 15 νίκες και 38 ήττες.

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls game thread - At The Hive

Στο Ντάλας, οι γηπεδούχοι Ντάλας Μάβερικς κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, με σκορ 111-106. Ο Λούκα Ντόνσιτς ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός σημειώνοντας 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασσίστ, σε 23 λεπτά συμμετοχής. Έτσι, οι Μάβερικς κατατάσσονται στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας, με 28 νίκες και 25 ήττες. Οι Πέλικανς, από την άλλη, είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα αφού αυτή ήταν η δέκατη σερί τους ήττα, ενώ στον βαθμολογικό πίνακα είναι στην δέκατη θέση με 26 νίκες και 27 ήττες.

New Orleans Pelicans vs Dallas Mavericks Jan 7, 2023 Game Summary | NBA.com

Οι Ντένβερ Νάγκετς άλωσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με 134-117, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας 33 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασσίστ, σε 30 λεπτά συμμετοχής. Οι Νάγκετς είναι ακόμη πρώτοι στην βαθμολογία, μετρώντας 36 νίκες και 16 ήττες, ενώ οι Γουόριορς του Στέφεν Κάρι, είναι στην ένατη θέση με 26 νίκες και ήττες αντίστοιχα.

Steph Curry's Warriors graded in Game 5 win over Nuggets - Golden State Of  Mind

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, οι Μιλγουόκι Μπακς με μια φοβερή ανατροπή, έφυγαν νικητές από το παιχνίδι κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 106-105. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με την διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 21 πόντους, οι Μπακς έφεραν τούμπα το ματς και με μια αρχηγική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο (54 πόντοι, 19 ριμπάουντ, 2 ασσίστ) κατάφεραν να πάρουν τελικά την νίκη. Οι Μπακς βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, μετρώντας 35 νίκες και 17 ήττες. Οι Κλίπερς τοποθετούνται στην πέμπτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 29 νίκες και 26 ήττες.

Antetokounmpo scores 54 points, Bucks beat Clippers 106-105 | AP News

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κουτρουλός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *