Type to search

Ηλιούπολη ΠΑΟ Ρουφ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 12 χρόνια ήταν πολλά

Share

Εύκολη επικράτηση της Ηλιούπολης επί του ΠΑΟ Ρούφ (1 – 3) που φωνάζει παραμονή

Στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης, η τοπική ομάδα πήρε μία άνετη νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει 3 – 1 για την 12η αγωνιστική της Super League 2 και τον Β’ όμιλο. Η Ηλιούπολη επανήλθε στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Αιγάλεω και την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης. Μετά από 12 χρόνια γύρισε στις επαγγελματικές κατηγορίες και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση και η παραμονή στην κατηγορία φαίνεται μία εύκολη ( πλέον ) υπόθεση. Όσον αφορά τον ΠΑΟ Ρουφ, για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε την δυσκολία που αντιμετωπίζει στο αμυντικό τρίτο του γηπέδου ( έχει δεχθεί πλέον 30 γκολ ), ενώ τα κακά τελειώματα των ποδοσφαιριστών του τον εμπόδισαν από το να ξανά μπει γρήγορα στο παιχνίδι.

Καλό ξεκίνημα από τον ΠΑΟ Ρουφ, καταιγιστική στην συνέχεια η Ηλιούπολη.

Από την αρχή του αγώνα ο ΠΑΟ Ρουφ φάνηκε πως πήγε στην Ηλιούπολη για να διεκδικήσει το οποιοσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Ο Μιχάλης Φράγκος είχε την πρώτη καλή φάση με τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης, Δημήτρη Πολίτη να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του. Γενικά φαινόταν ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλά ρίσκα από τις δύο ομάδες. Όλα άλλαξαν όμως στο 21’ λεπτό όταν ο Μιχάλης Μπαστακός κινήθηκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή και μετά από ένα ‘άτσαλο’ μαρκάρισμα του Ανδρέα Μκριτσιάν βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής δεν δίστασε να δείξει την λευκή βούλα και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του ΠΑΟ Ρουφ. Ο Μπαστακός που κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε κιόλας κάνοντας το 1 – 0 για την ομάδα της Ηλιούπολης. Η Ηλιούπολη όμως δεν σταμάτησε εκεί, 8 λεπτά αργότερα ο Ηλίας Πολίμος με ένα όμορφο ανέβασμα από τα δεξιά έκανε συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Βασίλη Τριανταφυλλάκου και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το τερματοφύλακα του Ρουφ να αδυνατεί να αντιδράσει και να γίνετε το 2 – 0 μόλις στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Για να κλείσει ιδανικά το ημίχρονο στο 34ο λεπτό ο Τρυανταφυλλάκος σε μία γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του βγήκε και πάλι από τα δεξιά και έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Μπαστακό όπου απλά την έσπρωξε με ευκολία στο πλεκτό για να γράψει το 3 – 0 και το 2ο προσωπικό του γκολ και φτάνοντας αισίως τα 5 στο πρωτάθλημα. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν τις μηχανές με σκοπό να κρατήσουν δυνάμεις. Ο ΠΑΟ Ρουφ βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει μερικές καλές επιθέσεις αλλά η αστοχία των ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του Πολίτη αποσόβησε σχεδόν όλες τις επικίνδυνες επιθέσεις. Το γκολ που τόσο έψαχναν οι φιλοξενούμενοι ήρθε στο 77ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ηλιούπολης. Μετά από ένα καλό σουτ του Μιχάλη Καλλέργη και μία ακόμα καλύτερη απόκρουση του Πολίτη δημιουργήθηκε αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Ηλιούπολης. Την αναταραχή αυτή εκμεταλλεύτηκε ο Αντώνης Κυριαζής και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3 – 1 όπου παρέμεινε και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μία εύκολη σε γενικές γραμμές νίκη της Ηλιούπολης που την εδραιώνει στα μισά της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ βυθίζετε όλο και πιο βαθιά στον βαθμολογικό πάτο με τον υποβιβασμό πίσω στις ερασιτεχνικές κατηγορίες να φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτος.

Τα Γκολ:

  • 1 – 0 Μπαστακός 21’ ( Πεν. )

  • 2 – 0 Τριανταφυλλάκος 29’

  • 3 – 0 Μπαστακός 34’

  • 3 – 1 Κυριαζής 77’

Διαιτητική Ομάδα:

  • Διαιτητής Ιωάννης Σεργιώτης

  • Α’ Βοηθός Γεωργία Κομισοπύλου

  • Β’ Βοηθός Μαρία Δέτση

  • 4ος Διαιτητής Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης

Άγγελος Κρεμαστός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *