Type to search

SUPER LEAGUE 2 super league 2 Super League 2 SUPERLEAGUE 2 Αιγαλεω ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΟ Ρουφ ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ποδοσφαιρο Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδοσφσιρο ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Αιγάλεω – ΠΑΟ Ρουφ 2-1: Απόλυτος κυρίαρχος το “Σίτι” και παραμονή στην κατηγορία!

Share

Νίκη 2-1 και παραμονή στην κατηγορία για το Αιγάλεω κόντρα στον αδιάφορο ΠΑΟ Ρουφ. Υποβιβάστηκε η Προοδευτική!

Επιβλητικό το Αιγάλεω που με την σημερινή (4/6) νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ με σκορ 2-1 στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής, εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στην Betsson Super League 2 , ενώ παράλληλα “έστειλε” την τοπική αντίπαλο Προοδευτική, στην Γ Εθνική καθώς δημιούργησε διάφορα 8 βαθμών που δεν μπορεί να καλυφθεί από την ομάδα του Κορυδαλλού στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές.

Από την βροχερή έναρξη ως και την ηλιόλουστη λήξη

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με ψιλόβροχο και τελείωσε υπό τον καυτό ήλιο του Ιουνίου, οι παίκτες του “Σίτι” έδειξαν από την αρχή ότι θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μόλις στο πέμπτο λεπτό κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με το γκολ όμως να μην μετράει καθώς η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από δύσκολη ατομική προσπάθεια από τα αριστερά του Τσιλιγκίρη που πάτησε στην μεγάλη περιοχή και γύρισε την μπάλα προς τον Πολυχρόνη ο οποίος πλάσαρε όμορφα λίγο πιο ψηλά από το σημείο του πέναλτι, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0. Στο 20ο λεπτό ο προπονητής του Αιγάλεω, Τίμος Καβακάς, αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Μπαστιανό και στην θέση του να περάσει τον Ανδρέα Βλαχομητρο που έκανε από την πρώτη στιγμή αισθητή την παρουσία του. Η κατοχή της μπάλας συνέχισε να είναι στο Αιγάλεω που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο βρέθηκε απέναντι στον Τσόγκα που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και σημείωσε πολλές και δύσκολες αποκρούσεις, όπως αυτή στο 40′ όταν και έστειλε το πολύ δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Βλαχομητρος από τα 20 περίπου μέτρα σε κόρνερ. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ, Ιωάννης Γκούμας, προσπάθησε να αλλάξει την εις βάρος για την ομάδα του κατάσταση πραγματοποιώντας τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα. Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, η μπάλα κυκλοφορούσε στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Από το 61′ και την τεράστια ευκαιρία του Φουρλάνου, ο οποίος έπειτα από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε στην περιοχή και προσπάθησε ανεπιτυχώς να σκοράρει, η κατοχή πέρασε ξανά στους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Φουρλάνος βρέθηκε πάλι στην σωστή θέση την σωστή στιγμή και με εύκολη προβολή, έσπρωξε την μπάλα στο τέρμα των φιλοξενούμενων για το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Τσόγκας έκανε ακόμα μια εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Κωστανάσιου από τα 30 μέτρα. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα μέχρι και το 93′ όταν ο Τασιούλης, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, πλάσαρε και με την βοήθεια της κάθετης δοκού και μείωσε σε 2-1. Ο διαιτητής του αγώνα, κύριος Μπακογιάννης, σφύριξε την λήξη ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα.

Με αυτήν την νίκη το Αιγάλεω εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στην Betsson Super League 2 καθώς, η διαφορά πλέον από την Προοδευτική που ηττήθηκε το Σάββατο (3/6) από τον Απόλλων Σμύρνης με 3-0, έφτασε στους 8 βαθμούς και είναι πλέον αγεφύρωτη με μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Επόμενος αγώνας για το Αιγάλεω είναι εκτός έδρας την Κυριακή 11/6 κόντρα στην Καλλιθέα ενώ μία εβδομάδα αργότερα (18/6), ο ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται την Καλλιθέα, αγώνας που θα ολοκληρώσει μία πολύ δύσκολη σεζόν για την Αθηναϊκή ομάδα.

 

Αιγάλεω (Καβακάς): Σκαφίδας, Μπούσης, Φουρλάνος, Καμαρά, Πεχλιβανόπουλος, Πολυχρόνης (83′ Σπίνος), Τσίτσαρης (62′ Παλτόγλου), Ραμίρεζ (62′ Σταματάκης), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (20′ λ.τ Βλαχομήτρος), Κωστανάσιος (83′ Χοτζάλι).

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Τσόγκας, Σμπώκος, Μκρτσιάν (46′ Λαμπρίδης), Καμύ, Γαϊτάνης, Μαρινάκης, Ζαχαρός (46′ Φιλιμέγκας), Καλλέργης (46′ Τσάβος), Ζούνης, Βενάρδος, Μπαϊράμι (56′ Τασιούλης).

Ρεπορτάζ: Σπυρίδων-Παρασκευάς Μαρκεζίνης

Tags:

You Might also Like