Type to search

3ος Όμιλος Α’ ΕΠΣΑ ΕΠΣ Αθηνών Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθηναϊκός – Άρης Καλαμακίου 1-1: Ισορροπημένο παιχνίδι στον Βύρωνα

Share

Αθηναϊκός και Άρης Καλαμακίου αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα, για τη 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α΄ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, με το τελικό 1-1 να αφήνει και στις δύο μια μικρή απογοήτευση.

Ο Αθηναϊκός μπήκε πολύ καλά στον αγώνα, πήρε τον έλεγχο της μπάλας και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Ταρσαναλής βγήκε ωραία στη αντεπίθεση από δεξιά, πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Τραγουστή, ο οποίος σκόραρε από κοντά. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τους δύο πρωταγωνιστές να αλλάζουν ρόλους. Αυτή τη φορά, ο Τραγουστής έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ταρσαναλής εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι. Ο Λώλος όμως είχε απάντηση και απομάκρυνε ενστικτωδώς τη μπάλα. Και αφού δεν έγινε το 2-0, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Στο 13ο λεπτό, μετά από αδράνεια της άμυνας του Αθηναϊκού, ο Ελευθεριάδης υποδέχτηκε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε τον Ρούμπα για το 1-1.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με μεγάλη ένταση στο χώρο του κέντρου. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Στο 79ο λεπτό μάλιστα ο Αθηναϊκός σκόραρε με τον Λάιο, όμως ο διαιτητής Γκαϊτατζής υπέδειξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσοπανάκο και Τραγουστή να αστοχούν από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Αθηναϊκός ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας  και ο Άρης Καλαμακίου παρέμεινε 8ος. Στην επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βύρωνα θα φιλοξενηθεί από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ενώ ο Άρης Καλαμακίου θα υποδεχτεί την ΑΕ Ηράκλειο, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Αθηναϊκός: Ρούμπας, Ταρσαναλής, Μαρίνης (46′ Κούτσιας) , Μπάλιου, Ζάχος (46′ Λάιος), Κατσαούνης, Μαυρομματάκης, Κατσούλας (70΄ Θεοδοσίου) , Λημνιός, Τσοπανάκος, Τραγουστής

Άρης Καλαμακίου: Λώλος, Οικονόμου, Γιούσεφ (69΄ Λιοτσάκης) , Διαμαντόπουλος, Αλί, Προμπόνας, Ελευθεριάδης, Βασιλειάδης (88΄ Νούλας), Τζίμας, Τζάης (80΄ Μιχαλακόπουλος) , Σουρβίνος (56΄ Κακούτης)

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Αθανασόπουλος, Γαλάνης

Επιμέλεια: Πάνος Κορομηλάς 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *