Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δε σταματά πουθενά το «τρένο» του Ηλυσιακού

Share

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ηλυσιακός επί του Άρη Καλαμακίου με 1-0. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα των Ιλισίων συνέχισε το απόλυτό σερί της στον 3ο όμιλο της Ά τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών.

Ο Ηλυσιακός ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον Άρη Καλαμακίου. Διατηρούσε τον έλεγχο της μπάλας και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερη άνεση, εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική πάσα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Κασσιανός απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα όμως πήρε ύψος και πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λώλου. Στο 14΄, πάλι ο Κασσιανός γύρισε τη μπάλα από αριστερά μέσα στην περιοχή, με την άμυνα του Άρη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με μια στημένη φάση. Εκτέλεση φάουλ με σέντρα από τα αριστερά, με τον Γαλημίτη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 37΄, ο προπονητής του Ηλυσιακού προχώρησε σε μια αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Κασσιανός αποχώρησε τραυματίας. Στη θέση του, πέρασε ο Angel. Το ημίχρονο έληξε με μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χριστόπουλου, ο οποίος πέρασε τρεις παίκτες του Άρη, πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηλυσιακός μπήκε δυναμικά και επέβαλε το ρυθμό του. Στο 56΄, ο Λέκκας με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λώλου. Στο 75ο λεπτό, ο προωθημένος Νικολόπουλος, πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε ένα σουτ, με το Λώλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Από αυτό το κόρνερ, προήλθε και το γκολ του Ηλυσιακού. Ο Angel έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Χριστόπουλος την έστειλε στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά. Το γκολ πανηγυρίστηκε έντονα από τους 250 φίλους του Ηλυσιακού που βρέθηκαν στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» το μεσημέρι της Κυριακής. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Πρώτα, ο Σινομάτι προσπάθησε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα του Άρη, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, πολύ όμορφο σουτ του Νικολόπουλου εκτός περιοχής, πέρασε λίγο έξω από την εστία του Λώλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηλυσιακός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο με 24 βαθμούς σε 8 αγώνες. Ο Άρης Καλαμακίου, παρέμεινε στους 10 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική, οι πρωτοπόροι θα φιλοξενηθούν από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ενώ ο Άρης θα υποδεχτεί τον επίσης αήττητο Χολαργό.

Συνθέσεις:

Ηλυσιακός: Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Νικολόπουλος, Κούτρας, Rexho, Ταχιράι, Κασσιανός (39΄ Angel), Τσέργας (62΄ Βελισσάρης), Γαλημίτης (45΄ Σινομάτι), Χριστόπουλος, Λέκκας (83΄ Μανώλης)

Άρης Καλαμακίου: Λώλος, Οικονόμου, Σπανός, Κακουτής, Aly, Προμπόνας, Τσερεμεγκλής (78΄ Τρυφωνίδης), Βασιλειάδης (85΄ Διαμαντόπουλος), Τζίμας, Μιχαλακόπουλος (68΄ Σουρβίνος), Βούζας (78΄ Ελευθεριάδης)

Διαιτητής: Γουρέλης

Βοηθός διαιτητή Α: Λιαμπότης

Βοηθός διαιτητή Β: Καφρίτσας

Επιμέλεια: Πάνος Κορομηλάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *