Type to search

Β ΕΠΣΑ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλωσαν το Νήαρ Ηστ οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Share

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, οι Λύκοι Χαϊδαρίου επικράτησαν με 0-3 του Πανιωνίου Καισαριανής και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία στον 3ο όμιλο της Β΄ τοπικής κατηγορίας.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Χαϊδαρίου παραμένει για τα καλά στο κυνήγι της ανόδου. Αντίθετα, ο Πανιώνιος Καισαριανής χάνει έδαφος στη μάχη της παραμονής και θα χρειαστεί άμεσα θετικά αποτελέσματα,  για να ανατρέψει την κατάσταση.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο 11ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Χάλαρη. Ο Μητρώκας έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Τσατσαλίδη στο πρώτο δοκάρι πέρασε άουτ. Σταδιακά, οι Λύκοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις, με κύριο εκφραστή τον Τσατσαλίδη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας , ο επιθετικός των Λύκων έκανε ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Χάλαρη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ταρούσα με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τζάμαλη, ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα και να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του. Η μπάλα όμως δε του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο άουτ. Στο 40΄  όμως, ο Τζάμαλης έκανε εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, πέρασε τον Βουτζαλή και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τσατσαλίδη που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Γκαϊτατζή, για πέναλτι που δε δόθηκε σε ανατροπή του Διονυσόπουλου μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος Καισαριανής μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει περισσότερα από το παιχνίδι. Κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να μειώσει. Η κεφαλιά του Διονυσόπουλου στο 57ο λεπτό, πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Παρασκευόπουλου. Και αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν, ήρθε το τρίτο γκολ των Λύκων, για να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Στο 78ο λεπτό, ο Tuliaganou ανέβηκε από δεξιά, πάτησε περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Γκοτσούλια για να σημειώσει το 0-3. Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αναλώνονται σε αψιμαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα.

Με το πέρας της 10ης αγωνιστικής, οι Λύκοι Χαϊδαρίου παραμένουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τον Κένταυρο Βριλησσίων και τον Φοίνικα Περιστερίου. Ο Πανιώνιος Καισαριανής παραμένει στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική  θα φιλοξενηθεί από τη Λαύρα Αργυρούπολης, ενώ οι Λύκοι θα υποδεχτούν τον Παπάγο στο γήπεδο Χαϊδαρίου.

Συνθέσεις:

Πανιώνιος Καισαριανής: Χάλαρης (53΄ Τσαλαματάς), Βουτζαλής, Μελίγος, Απέργης, Αλεξίου, Λιάπας, Μπαρμπαλιάς, Οικονομόπουλος (59΄ Ραυτόπουλος), Νομικός (90΄ Δήμας), Διονυσόπουλος, Μερμήγγης (46΄ Βάνας)

Λύκοι Χαϊδαρίου: Παρασκευόπουλος, Tuliaganou, Μητρώκας, Τσατσαλίδης (84΄ Μπαϊράς), Γιαννόπουλος, Μακρής, Τζάμαλης (69΄ Καλογερόπουλος), Γκοτσούλιας (84΄ Γάτσιος), Μίχος, Ταρούσα, Κιρκιλής (84΄ Κορωνιός)

Διαιτητής: Γκαϊτατζής

Βοηθός διαιτητή Α: Ματσούκας

Βοηθός διαιτητή Β: Μούζας

Επιμέλεια: Πάνος Κορομηλάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *