Type to search

3ος Όμιλος Β' ΕΠΣΑ Λαύρα Αργυρούπολης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τριφυλλιακός

Τριφυλλιακός – Λαύρα Αργυρούπολης 2-1 : Έσπασε επιτέλους την κατάρα.

Share

Ο Τριφυλλιακός με δύο γκολ του Γεωργίου κατάφερε να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη του απέναντι στη Λαύρα Αργυρούπολης τελειώνοντας ιδανικά το 2022.

 

Όπως και την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο Χαλάνδρι το 2015, έτσι και τώρα, ο Τριφυλλιακός πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Λαύρα Αργυρούπολης. Οι γηπεδούχοι στόχευσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με μακρινές και κάθετες μπαλιές στα άκρα της άμυνας των φιλοξενούμενων. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν όλες τους τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο 6′ ο Πανταζής είδε την κούρσα του Μαλέλλι, τον τροφοδότησε και ο μέσος του Τριφυλλιακού βλεποντάς εκτός εστίας το Γουλή προσπάθησε να τον κρεμάσει ανεπιτυχώς. Ίδιο σκηνικό και στο 14′ με το Γεωργίου να βγαίνει απέναντι στο Γουλή, με τον τερματοφύλακα της Λαύρας να κλείνει σωστά το χώρο και να μπλοκάρει το σουτ.

Στο 34′ απειλούν πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι με το σουτ του Τρουλλίνου όμως να μην ανησυχεί τον Κατσιγίνη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τριφυλλιακός άνοιξε το σκορ με το Γεωργίου. Ο Πανταζής έκανε ξανά την κάθετη πάσα, ο Γουλής βγήκε πάλι εκτός εστίας αλλά αυτή τη φορά ο Γεωργίου τον πέρασε και σκόραρε από δύσκολη γωνία. Η Λαύρα έβγαλε αντίδραση άμεσα με διπλή ευκαιρία του Κουλουρίδη στο 43′. Αρχικά, ο Τρουλλίνος έκανε τη σέντρα με τον επιθετικό της Λαύρας να κάνει το σουτ και τον Κατσιγίνη να αποκρούει δύσκολα. Στη συνέχεια της φάσης, ο Πολυμερόπουλος έκανε μία ακόμα σέντρα με το Κουλουρίδη να βρίσκεται μόνος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πιο δυνατά από το πρώτο. Στο 47′ μετά από κόρνερ του Χάνι η κεφαλιά του Γεωργίου έξυσε το δοκάρι. Η Λαύρα απάντησε λίγο αργότερα με το σουτ του Πολυμερόπουλο έξω από την περιοχή να παίρνει περίεργη τροχιά και να δυσκολεύει το Κατσιγίνη που έδιωξε με τα πόδια. Ο Τριφυλλιακός στο 59΄ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με το Μακρή αλλά ο Γουλής πραγματοποίησε μία εξαιρετική επέμβαση. Ένα λεπτό μετά όμως δεν μπορούσε να σταματήσει το Γεωργίου από το να κάνει το 2-0. Ο Πανταζής κέρδισε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με το σκόρερ του πρώτου γκολ να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Η μπάλα κόντραρε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Λαύρα Αργυρούπολης ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και στο 67′ ισοφάρισε στα δοκάρια με το σουτ του Σημαιάκη να βρίσκει στα κορμιά των αμυντικών και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν και άλλες προσπάθειες αλλά μία σειρά από τραυματισμούς σταμάτησαν το γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό μέχρι το 91′ , με τον Τριφυλλιακό να βρίσκει χώρο στην αντεπίθεση αλλά ο Μαλέλλι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 93′ με την καρφωτή κεφαλιά του Κουλουρίδη από το κόρνερ του Κολάϊ ψάχνοντας το θαύμα της ισοφάρισης στα υπόλοιπα 6 λεπτά των καθυστερήσεων. Η Λαύρα προσπάθησε αλλά οι σέντρες των παικτών του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη δεν έβρισκαν στόχο. Τελευταία φάση του αγώνα άνοικε στους γηπεδούχους με το Γουλή να μπλοκάρει το σουτ του Τριπερίνα.
Στην πέμπτη θέση ο Τριφυλλιακός με 13 βαθμούς που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Φοινικά Περιστερίου την επόμενη αγωνιστική με το νέο έτος. Από την άλλη πλευρά, η Λαύρα έμεινε στους 12 βαθμούς μία θέση κάτω και υποδέχεται το Πανιώνιο Καισαριανής.

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Μαράνος, Παπαηλίας, Αθανασάκης

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Στρουμπούλης (82′ Κωτσαλάς), Καλεπουδάκης, Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Μαλέλι, Χάνι (80′ Τριπερίνας), Γεωργίου, Χάβος, Μακρής (62′ Παυλόπουλος)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Γουλής, Γκίκα, Παπαγεωργίου (65′ Σημαιάκης), Τσαπατσάρης (20′ Μυλωνίδης), Λύτρας, Τρουλλινός (65′ Κωτσαλάς), Μαυρόπουλος, Πολυμερόπουλος, Κουλουρίδης, Κολάι, Σκούρας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *