Type to search

Βολει Λαμια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άνετος Ολυμπιακός, απογοητευτική Λαμία

Share

Νίκη με 3 – 0 για τον Ολυμπιακό με πρωτοστάτη την Κούμπουρα που σημείωσε 16 πόντους.

Συνέχεια έδωσε στις καλές εμφανίσεις έδωσε ο Ολυμπιακός μετά από την εκτός έδρας νίκη στην Σλοβακία με 1 – 3 ενάντιας της Κάλτσιτ Κάμνικ για το CEV Cup. Φαίνεται πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ 2 αγωνιστικές πριν ήταν μία κακή παρένθεση καθώς σε 10 αγώνες έχει μόλις 2 ήττες ( με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ).

1ο σετ 25 – 13

Ανώτερη η ομάδα του Πειραιά και με σκορ 25 – 13 πήρε εύκολα το πρώτο σετ. Καθοριστική ήταν η άμυνα και κυρίως τα μπλοκ των ερυθρόλευκων καθώς με αυτόν τον τρόπο προήλθαν αρκετοί πόντοι. Η Λαμία από την άλλη δεν είχε την ίδια επιτυχία καθώς τα καρφιά του Ολυμπιακού συνήθως έβρισκαν στόχο.

2ο σετ 25 – 18

Η Λαμία έδειξε σημάδια βελτίωσης αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το σετ. Με μεγαλύτερη επιτυχία εκτελέστηκαν οι επιθέσεις της Λαμίας καθώς βρήκε τρόπους να σπάσει κάποια από τα μπλοκ του Ολυμπιακού. Παρά το κακό της ξεκίνημα στο σετ κατάφερε να πάρει μέχρι και το προβάδισμα με 7 – 9 αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ο Ολυμπιακός με μερικές γρήγορες και δυνατές επιθέσεις πήρε κεφάλι στο σκορ και κράτησε την διαφορά μέχρι και το τέλος του σετ.

3ο σετ 25 – 12

Καταιγιστικός στο 3ο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση με την Λαμία να μην μπορεί να πλησιάσει ποτέ στο σκορ χάνοντας ουσιαστικά με ‘κάτω τα χέρια’. Πανάξια η νίκη των ερυθρόλευκων παρά το ταξίδι τους στην Σλοβακία μόλις λίγα 24ωρα πριν.

Στο 1ο σετ η Άννα Μέμπους, αθλήτρια της Λαμίας, μετά από μία άτσαλη προσγείωση της, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Άγγελος Κρεμαστός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *