Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελευθερούπολη-Νεοπεντελικός1-1: “Ωραίος” ο Φάκης, “Μοιραίος” ο Παπάς

Share

Στην δεύτερη κατηγορία του δεύτερου ομίλου της ΕΠΣ Αθηνών η Ελευθερούπολη υποδέχτηκε στην Νέα Ιωνία τον Νεοπεντελικό. Οι φιλοξενούμενοι θέλανε την νίκη για να ανέβουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, από την άλλη οι γηπεδούχοι ήθελαν τους τρείς βαθμούς για να παραμείνουν στο παιχνίδι της παραμονής. Το τελικό σκορ 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά με τους γηπεδούχους να απειλούν την εστία του Κουτρουμάνου σε σουτ του Κιάρρη εκτός περιοχής μόλις στο 3′. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχαναν αλλεπάλληλες ευκαιρίες όπως στο 12′ όταν ο Χατζής προσπάθησε να βγάλει τετ α τετ τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Νίκο Παπά, αλλά η ευκαιρία χάθηκε. Αργότερα, στο 21′ η Ελευθερούπολη κέρδισε φάουλ μετά από πτώση του Σμύρνη, ωστόσο η μπάλα πέρασε εκτός. Ό,τι δεν κατάφερε η Ελευθερούπολη το κατάφερε ο Νεοπεντελικός 5 λεπτά μετά. Ο “συνήθης ύποπτος” για την ομάδα της Πεντέλης Ιάσωνας Φάκης άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής ουσιαστικά στην πρώτη φάση που έκανε στο παιχνίδι. Ψυχρολουσία για την ομάδα της Νέας Ιωνίας η οποία προσπάθησε να βρεί κάποιο γκολ για να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Πράγματι, βρήκε ευκαιρίες αρχικά στο 35′ με τον Χατζή και στο 42′ με τον Καντελμίδη να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χατζής. Ο διαιτητής της συνάντησης Μαρίνος Λιαμπότης σφύριξε την λήξη και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Νεοπεντελικό να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τερματά τους με τον Φάκη να αστοχεί στο πρώτο λεπτό. Η Ελευθερούπολη προσπάθησε να βγει στην κόντρα κερδίζοντας δυο φάουλ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 57′ Ο Νεοπεντελικός προσπάθησε να απειλείσει την εστία του Κολονέλου με τον Κατσογιάννη να σημαδεύει το δοκάρι. Στο 62′ ήταν και η σειρά του Φάκη να σημαδέψει το δοκάρι. Προβληματισμός για την ομάδα του coach Μιχαλόπουλου, ο οποίος εβλεπέ την ομάδα του να χάνει κλασσικές ευκαιρίες. Στο 74′ η Ελευθερούπολη βάζει το γκολ της ισοφάρισης με τον Νίκο Παπά να σκάβει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Κουτρουμάνο. Στο 81′ ο Νεοπεντελικός μένει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Στάππα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 84′ ο Σταμάτης ανατρέπεται από τον Κουτρουμάνο και κερδίζει πέναλτι. Ο Νίκος Παπάς αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά ο Κουτρουμάνος μαντεύει σωστά και μπλοκάρει την μπάλα. Ο Νίκος Παπάς έχασε την ευκαιρία να πετύχει την ολική ανατροπή για την ομάδα του. Μέχρι το 90′ φαινόταν ότι οι δυο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ισοπαλία καθώς δεν άλλαξε τιποτα μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για τελευταία φορά.

Ο Νεοπεντελικός την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τα Βριλήσσια και ίσως έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει κι άλλο στην βαθμολογία, ενώ η Ελευθερούπολη θα φιλοξενηθεί από την Τερψιθέα.

Διαιτητές: Λιαμπότης, Γκίκας-Γενναίος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Μάμαλης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Σταμάτης, Σερδενές (82′ Καταβάτης), Καντελμίδης (70′ Μεσάκου), Κιάρρι, Σμυρνής (62′ Φλώρος), Χατζής, Παππάς

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Κουτρομάνος, Κατσογιάννης (72′ Κούκουρας), Ψύλλος, Στάππας, Παππάς, Κωνσταντάκης (88′ Τζανετής), Καραγιάννης, Ξένος (82′ Μαρουλίδης), Γ. Σαγματόπουλος, Φάκης, Λυμπούσης (46′ Σ. Σαγματόπουλος).

Επιμέλεια: Μιχάλης Σοϊλές

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *