Type to search

ΑΕΚ Αρχική Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ :O Άμραμπατ είναι απλά ένα δέντρο σε ένα πλούσιο δάσος

Share

Ο Νόρντιν Άμραμπατ και οι δηλώσεις του σε ολλανδικά μέσα ήρθαν να προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια στον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό της ΑΕΚ και ο κόσμος της Ένωσης δικαιολογημένα συνεχίζει να προβληματίζεται .

Σαν να μην έφτανε στην ΑΕΚ  η σκόνη που σήκωσε ακόμα μια ήττα σε ένα ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ και  η ήδη προβληματική χρονιά στην οποία η Ένωση έχει αλλάξει 3 προπονητές. Ο Νόρντιν  Άμραμπατ αποφάσισε μεσούσης μίας  ακόμα  κρίσης τόσο αγωνιστικής όσο και εξωαγωνιστικής και ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα παλεύει να διασώσει το φετινό ναυάγιο ,πως αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για  να κάνει γνώστη και μάλιστα μέσω δηλώσεων σε Ολλανδικό  μέσο την επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ελλάδα .

Ο Μαροκινός διεκδικώντας όσκαρ πρωτοτυπίας απεύθυνε  επί της ουσίας  ανοιχτό κάλεσμα  στον τεχνικό διευθυντή της Ουτρέχτης να κινηθεί για την απόκτηση του στην αμέσως επόμενη μεταγραφική περίοδο , επισημαίνοντας πως θεωρείται σημαντικός για  την ΑΕΚ αλλά θα προτιμούσε να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Είναι αλήθεια πως ο κόσμος του Δικεφάλου μπορεί τα τελευταία χρόνια να καυχιέται για μια σειρά από «περίεργα» στα οποία έχει γίνει μάρτυρας  και πλέον μπορεί  υπερήφανα να προσθέσει στο παλμαρέ του και την υπόθεση με  την πρωτοφανή «κραυγή σωτηρίας» του Άμραμπατ προς Ολλανδία μεριά.

Το πλέον ανησυχητικό ωστόσο για τον οργανισμό ΑΕΚ είναι ότι ακόμα και κάτω υπό αυτές  τις συνθήκες αδυνατείς να κατανοήσεις αν πιο τρανή απόδειξη αποτυχίας είναι αυτό κάθε αυτό το περιεχόμενο των δηλώσεων . Το γεγονός δηλαδή ότι ένα από τα πιο σπουδαία και καλοπληρωμένα περιουσιακά σου στοιχεία παρά την  προσωπική του παραδοχή  ότι νιώθει σημαντικός  και ξετυλίγεται μπροστά  του η προοπτική ενός νέου γηπέδου , δεν «ψήνεται» να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα ή το χρονικό σημείο που επιλέγει για να το κάνει , φανερώνοντας μια πλήρη αδιαφορία για τα απόνερα που μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια τοποθέτηση στις τάξεις της ομάδας  λίγο πριν την τελική ευθεία και με την μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να μαίνεται .

Η υπόθεση Άμραμπατ δεν είναι παρά ακόμα μια κορυφή στο κιτρινόμαυρο παγόβουνο μια ακόμη πιστοποίηση της αδυναμίας του συλλόγου να διαχειριστεί τα τις κρίσεις στο εσωτερικό του , πόσο μάλλον να τις αποφύγει!

Όσο το “ο προπονητής που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά”  του Καρντόσο, του Καρέρα, του Μιλόγιεβιτς και του Γιαννίκη μετατρέπεται σε απολύσεις , όσο η «Τζουμπερμάνια» μεταμορφώνεται σε πλήρη απαξίωση , τόσο  η εικόνα με τα πανηγύρια και  το πρωτάθλημα του 2018 στους ουρανούς της Νέας Φιλαδέλφειας ,  θα χαρίζει  την θέση  της σε εκείνη με τον οργισμένο οπαδό να  «μάλωνει» τον Πέτρο Μάνταλο υπό το βλέμμα όλης της Ελλάδας μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό  .

Όσο η ΑΕΚ  δεν αλλάζει θα παραμένει όμηρος στα αναπόφευκτα αγωνιστικά και ψυχολογικά «ups και downs», άρρωστη με παθογένειες αγιάτρευτες . Μία νίκη σε 31 ντέρμπι απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και έρμαιο στα καπρίτσια των επόμενων Κυρίων Άμραμπατ  .

Χαράλαμπος Λέσσης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *