Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός:Τι σηματοδοτεί το χθεσινό ΝΑΙ

Share

30 Μαρτίου του 2022.Μια τόσο ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό όσο η 3 Φεβρουαρίου του 1908,ημέρα ίδρυσης του.

Ο Παναθηναϊκός από χτες μπαίνει σε μια νέα εποχή.Την εποχή του Βοτανικού.Αυτή προήλθε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για το αν τα μέλη είναι υπέρ ή κατά της Διπλής Ανάπλασης.

Η ψηφοφορία ήταν τόσο μεγάλο ντέρμπι γιατί δεν χρειαζόταν απλώς το 50% + 1 ψήφος αλλά το 67% των ψήφων.

Τελικά,με 68,5% υπερίσχυσε το ΝΑΙ και πλέον οδηγούμαστε σε ένα πρότζεκτ που παρόμοιό του δεν έχουμε δει στην Ελλάδα.

Πάμε να αναλύσουμε όμως λίγο τι σημαίνει η χθεσινή μέρα.

Αρχικά ο κόσμος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ ψήφισε αρχικά ΝΑΙ στην Διπλή Ανάπλαση,ΝΑΙ σε νέες εγκαταστάσεις σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη.Δεν ψήφισε να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος αλλά επειδή στην Λεωφόρο δυστυχώς γήπεδο αντάξιο της ομάδας δεν μπορεί να γίνει η λύση Βοτανικός ήταν μονόδρομος και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.

Η ομάδα το 2026 θα παίζει στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας με κόστος κτίσης…0€!!!

Ναι,καλά ακούσατε.Η χρηματοδότηση θα γίνει εξ ολοκλήρου από τον Δήμο Αθηναίων και τις τράπεζες.Ο ΠΑΟ θα δίνει τον χρόνο ένα ποσό περίπου 400 χιλιάδες ευρώ και το 15% των εισιτηρίων.

Ταυτόχρονα οι Αθηναίοι κερδίζουν στους Αμπελόκηπους ένα πνεύμονα πρασίνου,το Άλσος Παναθηναϊκού (έτσι θα ονομάζεται μάλλον) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας που κάτι μου λέει θα μετονομαστεί σε Λεωφόρος Παναθηναϊκού και στον Βοτανικό που τώρα είναι ένας ατελείωτος σκουπιδότοπος θα γίνει μια ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ πολιτεία

Win-Win συμφωνία η οποία με τους 2 νέους ηγέτες του Παναθηναϊκού τον κ.Μαλακατέ και τον κ.Βρανόπουλο οι οποίοι στις διαπραγματεύσεις πήραν σχεδόν όσα ζήτησαν και μετά την χθεσινή ψηφοφορία μπορούν με το κτίσιμο των εγκαταστάσεων να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην Βίβλο του ΠΑΟ δίπλα σε αυτά του Καλαφάτη και των Γιαννακόπουλων.

Ο Ερασιτέχνης με τα 10 εκατομμύρια ευρώ που θα κερδίζει τον χρόνο από εισιτήρια και από την ΠΑΕ εκτοξεύεται και θα έχει ομάδες με μπάτζετ που για αυτά τα αθλήματα θα είναι τεράστιο.

Το μόνο που απομένει είναι η ένωση του κόσμου.Αυτός και μόνο αυτός μπορεί να γιγαντώσει την ομάδα στα επίπεδα του πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ!

Τέλος,ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ την ΛΕΩΦΟΡΟ.Σίγουρα ΟΛΟΙ θέλαμε νέο γήπεδο στην Λεωφόρο αλλά όπως ένας νεαρός άνθρωπος φεύγει από το πατρικό του σπίτι έτσι γίνεται και τώρα.ΟΛΑ τα συναισθήματα μας θα είναι χαραγμένα εκεί και όπως γράφει ένας τοίχος έξω από το γήπεδο

“Σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε,όπου και να στεγάζεται η τρέλα μας θα είμαστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…τα παιδιά της ΛΕΩΦΟΡΟΥ”.

ΥΓ1. Την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του ΠΑΟ πρέπει να κάνει Sold Out.Ταυτόχρονα να μην απαντήσει ΚΑΝΕΙΣ σε τυχόν προκλήσεις γιατί ακόμα υπάρχουν άτομα που είναι κατά της αλλαγής και τα επεισόδια είναι ένα μέτρο συλλαλητηρίου.

ΥΓ2. Ήδη σκέφτομαι την τελευταία σεζόν στην Λεωφόρου.Με βάση το χρονοδιάγραμμα αυτή θα είναι η σεζόν 25-26.Αν μπορεί η αποχαιρετιστήρια σεζόν να συνοδευτεί με ένα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τότε θα μιλάμε για το καλύτερο τέλος για το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ.

Τσεσμελής Αντώνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *