Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματσάρα στην Αλεπότρυπα: 4-3 τον ΑΟ Γλυφάδας η Πέρα Κλουμπ!

Share

Γκολ και θέαμα στην Αλεπότρυπα! Η Πέρα Κλουμπ, αν και ζορίστηκε αρκετά, στάθηκε στο ύψος του τίτλου του φαβορί, επικρατώντας του Αθλητικού Ομίλου Γλυφάδας με 4-3.

Το πλέον θεαματικό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών ήταν αυτό πού έλαβε χώρα ανάμεσα στην Πέρα Κλουμπ και τον ΑΟ Γλυφάδας την Κυριακή το μεσημέρι στην παγωμένη Κυψέλη. Οι γηπεδούχοι λύγισαν τους ουραγούς της βαθμολογίας, ανεβαίνοντας στην 8η θέση μετά και την ισοπαλία της Κορωνίδας με τον Ηρακλή στο Περιστέρι.

  • Πρώτο ημίχρονο: Μάχη σώμα με σώμα!

Με όρεξη να δείξει ποιος κάνει κουμάντο μπήκε στο γήπεδο της Κυψέλης η Πέρα Κλουμπ. Οι γηπεδούχοι θέλησαν και προσπάθησαν να ανοίξουν από πολύ νωρίς το σκορ, καταγράφοντας την πρώτη τους καλή στιγμή στο 7ο λεπτό.

Έπειτα από λίγα λεπτά όμως έγινε αυτό πού οι περισσότεροι δεν περίμεναν! Οι Γλυφαδιώτες, στην πρώτη τους απόπειρα απειλής του Βασίλη Κότη, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το σουτ του νεαρού σέντερ φορ Παρίσση!

Ακολούθησε ένα πάρα πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ για τους γηπεδούχους από πολύ μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Λέπουρα!

Εν τέλει, και μετά από ένα διάστημα χωρίς μεγάλες φάσεις, οι οικοδεσπότες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Διαμαντίδη στο 35′, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

  • Δεύτερο ημίχρονο: Ο Θύμιος πήρε το όπλο του!

Μετά από ένα αδιάφορο από πλευράς θεάματος πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο μισό, τα γκολ έπεσαν βροχή, σαν αυτή πού έπεφτε κατά καιρούς στο γήπεδο το παγωμένο αυτό μεσημέρι! Στο 51′, ο πρώτος σκόρερ της Πέρα, Δημήτρης Θύμιος, έδωσε στην ομάδα του το πρώτο της προβάδισμα στο παιχνίδι, ενώ 4 λεπτά αργότερα, μετά τα τέρματα των γηπεδούχων, διπλασίασε και τα δικά του!

Η εξαιρετικά αξιόμαχη όμως Γλυφάδα, μην έχοντας να χάσει και κάτι ιδιαίτερο βαθμολογικά, αντέδρασε, πείσμωσε, βγήκε μπροστά με θάρρος, και μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσια! Στο 62′ είχαμε τη μείωση του σκορ, ενώ στο 65′ Ο Αγκόλλι έκανε το 3-3 και έδωσε στους φιλοξενούμενους βάσιμες ελπίδες για -τουλάχιστον- τον δεύτερο βαθμό τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Πέρα Κλουμπ όμως είχε τον τελευταίο λόγο! Μετά από ένα μικρό διάστημα πίεσης και ορισμένες ανεπιτυχείς επιδρομές στα καρέ του Λέπουρα, ο Διαμαντίδης έγινε ο δεύτερος παίκτης του “Δικέφαλου” πού διπλασίασε τα τέρματά του!

Οι συγκινήσεις από εκείνη τη στιγμή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν ήταν πολλές, και έτσι το φαβορί, αν και ζορίστηκε περισσότερο από όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι, πήρε την έβδομη νίκη του στον φετινό όμιλο και σκαρφάλωσε μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Ανδρέας Αλιμπέρτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *