Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΕΠΣΑ Πέρα Κλουμπ - Α.Ο. Γλυφάδας

Γιώργος Μπουντούρης στο SportReview: “Δείξαμε ψυχικά αποθέματα – 2 φορές!”

Share

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του και με τα ψυχικά αποθέματα πού έδειξε στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Γλυφάδας δήλωσε ο Γιώργος Μπουντούρης.

Μιλώντας στο SportReview, ο προπονητής της Πέρα Κλουμπ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις πολλές δυσκολίες με τις οποίες οι ουραγοί της βαθμολογίας έφεραν αντιμέτωπους τους παίκτες του, συνεχάρη τη Γλυφάδα για την αξιέπαινη προσπάθειά της, ενώ αναφέρθηκε -αφού ρωτήθηκε σχετικά- και στον πρώτο του σκόρερ, Δημήτρη Θύμιο, ο οποίος με τα δύο του χθεσινά γκολ έφτασε τα 8 για φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών, η Πέρα Κλουμπ επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Γλυφάδας με 4-3 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις πού έγιναν από το SportReview στον κ. Μπουντούρη και οι απαντήσεις του:

  • Για το αν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, η οποία, αν και δυσκολεύτηκε, δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί:

“Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Γλυφάδας. Τα αξίζουν, γιατί είναι νεαρά παιδιά, μας έπαιξαν στα ίσια, δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι. Από την πλευρά της δικής μας ομάδας, είχαμε τονίσει όλη την εβδομάδα ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με την έννοια ότι ο αντίπαλος δεν θα έχει κανένα άγχος, ενώ εμείς αντιθέτως είμαστε βουτηγμένοι στο άγχος, καθώς προσπαθούμε να κάνουμε το αυτονόητο, να σώσουμε την ομάδα μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μία ωραία κομπίνα. Εκεί αρχίζει ο εκνευρισμός. Παρόλα αυτά, ενώ μείναμε μία φορά πίσω στο σκορ και άλλη μία μας ισοφάρισαν, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, ηρεμήσαμε, και μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους για εμάς βαθμούς.”

  • Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε 3 γκολ από την ουραγό της βαθμολογίας (σ.σ. ο Α.Ο. Γλυφάδας είχε μόλις 11 γκολ σε 18 αγωνιστικές μέχρι χθες):

“Σίγουρα μας προβληματίζει αυτό το γεγονός. Ειδικά μετά το 3-1, όπου πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε, η νοοτροπία της ομάδας δεν ήταν σωστή, δεν λειτουργήσαμε σωστά. Ανοιχτήκαμε, νομίζαμε ότι θα βάλουμε τέταρτο και πέμπτο γκολ. Τα μικρά αυτά παιδιά (σ.σ. της Γλυφάδας) πέτυχαν το δεύτερο γκολ μόλις βρέθηκαν σε ανοιχτούς χώρους, και μετά ήταν ζήτημα χρόνου να δεχτούμε το τρίτο. Παρόλα αυτά θα επαναλάβω ότι η ομάδα μας βρήκε δύο φορές την ηρεμία, και φέραμε το παιχνίδι εκεί πού θέλαμε.”

  • Για το αν ποια πιστεύει ότι μπορεί να είναι η εξέλιξη του πρώτου σκόρερ της Πέρα, Δημήτρη Θύμιου, και συγκεκριμένα για το αν θεωρεί ότι ο παίκτης του μπορεί να φτάσει να αγωνίζεται ακόμα και στις επαγγελματικές κατηγορίες:

“Αυτό το παιδί δεν είναι τόσο μικρό ηλικιακά, για να πεις ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη ώστε να πάει να παίξει εκεί. Το παιδί αυτό έχει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει παίξει σε ομάδες Α’ κατηγορίας. Ξέρουμε ποιος είναι ο Δημήτρης. Είναι ένα παιδί ταχύτατο, πολύ ποιοτικό, πού όταν δει το αντίπαλο τέρμα θα σκοράρει. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ποια θα είναι η καριέρα του. Δεν ξέρεις όμως, μπορεί να τον ζητήσει και μία ομάδα Α΄ κατηγορίας, ή να είναι μαζί μας και να μας βοηθάει πάντα. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, και αυτό εμάς μας καλύπτει.”

 

Ανδρέας Αλιμπέρτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *