Type to search

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΕΠΣ Αθηνών ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βριλήσσια – Παράδεισος 1-1 : Το έφερε στα μέτρα του το ματς ο Παράδεισος.

Share

Τα Βριλήσσια δυσκολεύτηκαν πολύ και δεν κατάφεραν να κλείσουν τη χρονιά βρισκόμενα στη κορυφή της βαθμολογίας, αφού απώλεσαν δύο βαθμούς στην έδρα τους με τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετά αργό ρυθμό, καθώς οι καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων αλλά και οι διαρκείς διακοπές για τραυματισμούς δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ελέγξουν το τέμπο του παιχνιδιού. Τα Βριλήσσια με αυτή την ισοπαλία έπεσαν στη 2η θέση με 22 βαθμούς, 2 πίσω από τον πρώτο Απόλλωνα Αθηνών-Δάφνης, ενώ ο Παράδεισος είναι στη 10η με 8 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα των Βριλησσίων προσπάθησε να διατηρήσει τη κατοχή της μπάλας και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα που ήταν παρατεταμένη αρκετά πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, η αργή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και οι χαμένες μονομαχίες στο κέντρο, δυσκόλεψαν το έργο των γηπεδούχων. Αντιθέτως, η ομάδα του Αμαρουσίου περίμενε πίσω από τη μπάλα και άσκησε πίεση στον κάτοχο της μόνο όταν οι αντίπαλοι περνούσαν την σέντρα. Πήγαιναν με πολύ ένταση και δύναμη στις μονομαχίες ( ενδεικτικό ότι δέχθηκαν 8 κίτρινες κάρτες ) αλλά σε πολλές άλλες περιπτώσεις κέρδισαν τη μπάλα.

Στο πρώτο μέρος, μόνο τα Βριλήσσια δημιούργησαν ευκαιρίες, και παρότι μόλις τρεις, ήταν πολύ ποιοτικές. Στο 12ο λεπτό, από το γύρισμα του Κόκκινου, ο Προβίδης έστειλε τη μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 18ο τη σέντρα-σουτ του Χαλέπλη σταμάτησε με τα πόδια ο Κ.Γούλας. Στο 32′ ο Κόκκινος με σέντρα θα βρει αποδέκτη στη περιοχή τον Νίκολα, του οποίου όμως η κεφαλιά θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και με τη πρώτη του μόλις ευκαιρία, ο Παράδεισος άνοιξε το σκορ. Ο Κ.Πετόκου εκτέλεσε κόρνερ βρίσκοντας στο πίσω δοκάρι τον αδερφό του, Λ.Πετόκου, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Τα Βριλήσσια έδειξαν τη νευρικότητα τους και δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την ένταση στο παιχνίδι μετά από συνεχόμενες διακοπές στο ματς. Απείλησαν στο 57′ αρχικά, με μια άστοχη κεφαλιά του Προβίδη και ξανά στο 61′ με ένα σουτ του Μότσιου που πέρασε άουτ. Βρήκαν, όμως, γκολ ισοφάρισης στο 79ο λεπτό. Από το χτύπημα φάουλ του Κανέλλου μέσα στη περιοχή, ο Λύκος βρέθηκε αμαρκάριστος στο πίσω δοκάρι, παίρνοντας τη κεφαλιά και γράφοντας το τελικό 1-1.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προπονητής Βριλλησίων ( Δ.Λειβαρτζινός ) : <<Είχαμε ευκαιρίες στο ματς, όμως το γκολ δεν μπήκε. Πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι στη τελική προσπάθεια. Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και δυσκολευτήκαμε πολύ έπειτα. Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο ματς, και λόγω των διακοπών αλλά και του ότι είμασταν αρκετά αργοί στις αποφάσεις μας.>>

Προπονητής Παραδείσου ( Γ.Σιμιτζόγλου ) : <<Κρατάω πέρα από το καλό αποτέλεσμα, την προσπάθεια των παιδιών. Δώσανε ότι είχαν μέσα στο γήπεδο, συγχαρητήρια σε όλους. Ο βαθμός μας δίνει μεγάλο κουράγιο και αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς δεν έχουμε την ίδια ένταση σε όλα τα παιχνίδια, σήμερα χαλάσαμε το μυαλό του αντιπάλου και μας βοήθησε ότι προηγηθήκαμε στο σκορ.>>

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βριλήσσια : Τζεβελέκης, Κόκκινος, Αυγερόπουλος ( Ορτόλα 75′ ), Λύκος, Ελεζάϊ, Μότσιος, Χαλέπλης ( Γκοργκάτζε 46′ ), Αραμπατζής, Προβίδης, Νίκολα ( Κανέλλος 54′ ), Γκιονάϊ.

Παράδεισος : Κ.Γούλας, Χαβενετίδης, Χριστοφυλλόπουλος, Παπαστεργίου, Στούλης, Δόσης ( Μιχαλάς 42′ ), Μπολέτης ( Ζιώρης 30′ ), Λ.Πετόκου, Πέτας, Κ.Πετόκου, Γιαννόγλου ( Ι.Γούλας 74′ ).

Γράφει ο Χρήστος Σκούρας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *