Type to search

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος(17:15):Ψάχνει αντίδραση το τριφύλλι

Share

Οι πράσινοι υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής στην Λεωφόρο , στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League , την ομάδα του Περιστερίου(17:15,Cosmote Sport 3HD) . Το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Να αφήσει πίσω την ήττα από την ΑΕΚ θέλει ο Παναθηναϊκός . Οι γηπεδούχοι αναζητούν την νίκη , μετά και τον μεσοβδομαδιαίο εξάψαλμο του Γιάννη Αλαφούζου .Σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Γιοβάνοβιτς , με τους Χατζηθεοδωρίδη , Αλεξανδρόπουλο και Καρλίτος να διεκδικούν φανέλα βασικού αντί των Χουάνκαρ , Μαουρίτσιο και Βιτάλ . Το 4-3-3 όπως όλα δείχνουν θα διατηρηθεί. Θέση ξανά μετά από μήνες στην αποστολή για τον Μπαρτ Σένκεφελντ , ενώ σε αυτήν συμπεριλήφθηκε από τον κόουτς των πρασίνων ο Φώτης Ιωννίδης . Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Χουάνκαρ και ο Μπουζούκης για αγωνιστικούς λόγους.

Συνέχεια στην καλή του εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης , επιθυμεί να δώσει ο Ατρόμητος , ώστε με ένα θετικό σκορ να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας . Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους  για τον αυριανό αγώνα έχοντας τις απουσίες των Καρτάλη, Κλωναρίδη και Κωτσόπουλου. Ο Γκαλβάο εξέτισε και επιστρέφει στην αποστολή. Χωρις εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του ο 69χρονος τεχνικός  , Γιώργος Παράσχος

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η δεύτερη φετινή μεταξύ των δύο ομάδων , αφού ο Παναθηναικός επικράτησε εκτός έδρας επί του Ατρομήτου(0-1) , για την πρόκριση στους « 16 » του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Eπιμέλεια:Λευτέρης Παύλου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *