Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super league 2: Αναβλήθηκε το Κηφισιά – Ζάκυνθος

Share

Προγραμματισμένο για σήμερα (11-12-21,14:45) , ήταν το παιχνίδι της Κηφισιάς(6η θέση) με την Ζάκυνθο(17η θέση – τελευταία )για τον νότιο όμιλο της  Super League 2 . Ο αγώνας στο Δημοτικό στάδιο της Καισαριανής << Μιχάλης Κρητικόπουλος >> , δεν πραγματοποιήθηκε , καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν.

  Δεν ταξίδεψε η Ζάκυνθος

Η ομάδα της Ζακύνθου δεν κατάφερε να βρίσκεται στην Καισαριανή , λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αλλά και της απεργίας των ακτοπλοϊκών μέσων (Ανακοινώθηκε 48ωρη , την Πέμπτη , 9-12). Έτσι δεν ήταν εφικτό να αγωνιστεί η ομάδα του Ιονίου , καθώς δεν βρήκε ούτε αεροπορικά εισιτήρια .Επίσημη τοποθέτηση ακόμα δεν υπάρχει από καμία πλευρά .

Εν αναμονή αποφάσεων

 

Η Κηφισιά , παρευρέθηκε κανονικά στο γήπεδο , μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως άλλωστε ορίζει το πρωτόκολλο, παρατάχθηκε μαζί με τους διαιτητές , και μετά από λίγη ώρα οι παίχτες αποχώρησαν έτσι ώστε να ετοιμαστούν και να επιστρέψουν για την προπόνηση τους . Η γηπεδούχος ομάδα , λοιπόν , έκανε το καθήκον της , και τώρα οι δύο αντίπαλοι θα πρέπει να περιμένουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο οποίος θα αποφανθεί για το αν η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σε κάποια άλλη ημερομηνία , η αν θα κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ της Κηφισιάς .

 

Πηγή φωτογραφιών: Kifisia FC

Νίκος Θεοδωράτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *