Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΕ Ιωνικός: Συνάντηση με την οργανωτική επιτροπή της Superleague ενόψει της νέας σεζόν

Share

Η ΠΑΕ Ιωνικός συναντήθηκε με στελέχη της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που θα απασχολήσουν τους νεοφώτιστους, ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο της επανόδου του Ιωνικού στην πρώτη κατηγορία, συζήτηση σχετικά με όλα τα ζητήματα που πρέπει να καλυφθούν πραγματοποίησαν στελέχη της διοργανώτριας αρχής και του νεοφώτιστου συλλόγου, το πρωί της Τετάρτης (16/6).

Σε πρώτη φάση είχαν πραγματοποιηθεί την προηγούμενη βδομάδα επισκέψεις της στελεχών της Superleague στο γήπεδο της Νεάπολης, για την έκδοση των απαραίτητων αδειών ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, στην συνάντηση είχε παρευρεθεί και ο δήμαρχος της Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος δεσμεύτηκε για την σύντομη ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων έργων, προκειμένου ο Ιωνικός να αγωνίζεται από την 1η αγωνιστική στο γήπεδο της Νεάπολης.

Σε αυτή τη φάση, οι συναντήσεις είχαν αντικείμενο κυρίως οργανωτικά θέματα, που θα απασχολήσουν την ΠΑΕ Ιωνικός που θα αγωνίζεται από τη φετινή σεζόν στη Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων της ομάδας μας στα γραφεία της Super League, με αρμόδια στελέχη της διοργανώτριας αρχής. Παρουσιάστηκαν, από τους ανθρώπους της Super League, όλα τα ζητήματα-θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα μας, εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021/2022.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά Κανονισμοί – Προκήρυξη Πρωταθλήματος – Πρόγραμμα Αγώνων – Συμβόλαια, Θέματα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων – Υπηρεσιών Τύπου, Θέματα Marketing, Θέματα Διοργάνωσης Αγώνων , Θέματα Ασφαλείας, Θέματα Πρωταθλημάτων Υποδομής, θέματα άδειας γηπέδου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους της Super League για την ενημερωτική συνάντηση. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για εμάς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα μας βρει στα μεγάλα σαλόνια ύστερα από 14 χρόνια.”
Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *