Type to search

ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α2 Πόλο ανδρών Ιωνικός – Χαϊδάρι 10-6: Απόλυτος κυρίαρχος η ομάδα της Νίκαιας

Share

Νέα νίκη για τον Ιωνικό στην μάχη για την άνοδο, με σκορ 10-6 επί της τελευταίας στην κατάταξη Α.Ε. Χαϊδαρίου.

 

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Ιωνικός Νικαίας κόντρα στην Α.Ε. Χαϊδαρίου για την 12η αγωνιστική του βόρειου ομίλου στην Α2 Πόλο Ανδρών. Με αυτή την εντός έδρας επικράτηση, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 28 πόντους παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του πίνακα για την μάχη της ανόδου στην κορυφαία εθνική κατηγορία.  

 

Με μόνη εξαίρεση το 3-4 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, ο Ιωνικός βρισκόταν σταθερά μπροστά στο σκορ, δεν είχε όμως καταφέρει να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας.  Αυτό το κατάφερε έπειτα τα μισά του τρίτου οκταλέπτου όταν και η ομάδα του κόουτς Μαρούλη με καλές άμυνες και εύστοχες επιθέσεις έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 10-6 υπέρ του Ιωνικού.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους (Τσακίρη) οποίος στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε τις περισσότερες των επιθέσεων του Χαϊδαρίου αλλά και τον Ξενάκη που σκόραρε τα τέσσερα από τα δέκα γκολ του Ιωνικού. 

 

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2 (6-5), 2-0 (8-5), 2-1 (10-6)

 

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τσαλίκης, Φέγγος, Γέμελος, Ιωαννίδης (1), Ξενάκης (4), Γαρδέρης. Σκαρπέλης, Αλεβίζος, Μπαγλατζής (2), Ζουρίδης, Ρουμάνης (2), Πετρόπουλος (1), Σιαμαναούρας, Τασιούλης, Αρλεκιάν   

 

Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙ: Γιανναράς, Λεμονής Ι-Ε, Φυκούρας (2), Μπόγρης (1), Γκότσης Γ. (1), Γκότσης Β., Καμενίτσας (1), Αποσκίτης, Καραχριστοδούλου (1), Λεμονής Φ., Λαμπρόπουλος, Γραντσάρης, Οικονόμου-Χαντάκης, Μπαλάσκας.

 

Δηλώσεις προπονητή Α.Ε. Χαϊδαρίου:

Ο Ιωνικός είναι μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που διεκδικεί την πρωτιά στην κατηγορία. Είμαι πάρα πολύ΄ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Έχει παλέψει πάρα πολύ όλα τα παιχνίδια. Βέβαια υπάρχει “απειρία” στην ομάδα και σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές κάνουμε λάθη. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε αλλά γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί η ομάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο…θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε κάποιους πόντους, έχουμε ένα παιχνίδι εντός και ένα εκτός. Σκοπός μας είναι να περάσουμε το καλαμάκι, αυτός είναι ο στόχος.

 

Επιμέλεια: Σπυρίδων-Παρασκευάς Μαρκεζίνης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *