Type to search

ΑΕΚ Κεντρική ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ημιτελικός σαν τελικός

Share

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός μάχονται στον ημιτελικό του final 8 για το κύπελλο Ελλάδας που διεξάγεται στον Λαιμό και όποιος προκριθεί αδιαμφισβήτητα γίνεται No1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά και τις προκρίσεις τους απέναντι σε Απόλλωνα και Υδραϊκό αντίστοιχα,οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδος βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος και πέμπτη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Αυτή την φορά για τον θεσμό του κυπέλλου,στον ημιτελικό,με τον Ολυμπιακό να θέλει να συνεχίσει την δυναστεία του εντός συνόρων και να κατακτήσει άλλο ένα νταμπλ,το 19ο.Θα είναι το 22ο  τρόπαιο σε περίπτωση κατάκτησης και θα είναι ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει η σεζόν εν Ελλάδι και να συγκεντρωθεί μετά αποκλειστικά στην Ευρώπη και στο final 8 του Βελιγραδίου.

Στην αντίπερα όχθη,έχει και για την Βουλιαγμένη ιδιαίτερη σημασία αφού είναι η τελευταία διοργάνωση για τον Χρήστο Αφρουδάκη,τον αρχηγό της ομάδας που κρεμάει το σκουφάκι του όπως ο ίδιος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες,έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.Θα είναι το καλύτερο δώρο που θα του κάνουν οι συμπαίχτες του και να αποχαιρετίσει τις πισίνες με ένα τρόπαιο.Από πλευράς τίτλων,η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει κατακτήσει 4 τρόπαια στη διοργάνωση με τελευταίο αυτό του 2017 στο Καρπενήσι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ της ΑΕΚ και του Περιστερίου,με όποια ομάδα προκριθεί να είναι η παρθενική της συμμετοχή στο τελικό της διοργάνωσης.Το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 8.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *