Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός λήψη δεύτερη

Share

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του 1-0 στην ημιτελική φάση,ως τυπικά γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ.

Δεύτερη λήψη για την ημιτελική φάση των playoffs της Basket League για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, με διαφορετική “οικοδέσποινα”. Απόψε (21:15, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ, η “Ένωση” θα παλέψει για να φέρει την σειρά στα ίσια και να διεκδικήσει ένα μπρέικ.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας κέρδισε 78-72, πολύ δύσκολα και σε ένα παιχνίδι χωρίς θέαμα, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Κυνηγά, λοιπόν, πέρα από το repeat και μία καλύτερη εικόνα, τουλάχιστον επιθετικά- όπως δήλωσε ο ίδιος- μετά το πενιχρό ποσοστό στα τρίποντα. Για μία ακόμη φορά, ως φιλοξενούμενη θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νέντοβιτς και του Καλαϊτζάκη που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Από την άλλη ο Βαγγέλης Αγγέλου, βλέπει καθηλωμένο στον πάγκο ένα… βαρύ όπλο του. Ο λόγος για τον Κιθ Λάνγφορντ που δεν θα μπορέσει ξανά να αγωνιστεί και θα παρακολουθεί το παιχνίδι μαζί με τους Σλότερ, Μωραϊτη και Ρογκαβόπουλο που δεν είναι σε θέση, επίσης, να βοηθήσουν. Ο σέντερ της ΑΕΚ, μάλιστα, έλλειψε αρκετά από το προχθεσινό παιχνίδι, αφού το ύψος και η εμπειρία του είναι απαραίτητα σε αυτήν τη φάση.

Σταυρούλα Μουστακάτου

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *