Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa America: Μόνο στην Αργεντινή οι αγώνες, “απέχει” η Κολομβία

Share

Παρά το γεγονός ότι εμφανίζονταν ως συνδιοργανώτριες χώρες η Αργεντινή και η Κολομβία, η δεύτερη δεν θα φιλοξενήσει αγώνες.

Η Αργεντινή φαίνεται να είναι η μόνη που θα φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις του Copa America στα γήπεδά της. Η διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί μεταξύ 13 Ιουνίου και 10 Ιουλίου και στην Κολομβία ακόμη η κατάσταση χαρακτηρίζεται έκρυθμη.

Λόγω των συνεχών διαμαρτυριών και διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησης, η CONMEBOL αποφάσισε να βγάλει εκτός την Κολομβία από την οργάνωση του θεσμού και να κρατήσεις κλειστά τα γήπεδά της, αφού προέχει η ασφάλεια.

Οι υπεύθυνοι είχαν ζητήσει μία ενδεχόμενη μεταφορά της διοργάνωσης, με την διεξαγωγή της τον Νοέμβριο, αλλά η απάντηση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νότιας Αμερικής είχε αρνητικό πρόσημο και έτσι η Αργεντινή “παίζει” μόνη της για το φετινό Copa.

Ένα αρχικό πλάνο προέβλεπε 15 αγώνες (μεταξύ αυτών και τον τελικό) στην Κολομβία και 13 στην Αργεντινή. Όπως είναι κατανοητό, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το σχέδιο και θα πρέπει να βρει τις κατάλληλες συνθήκες ομαλής διεξαγωγής, ελέω κορονοϊού.

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *