Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Επικοινωνία με Γιοβάνοβιτς, το Σαββατοκύριακο η απάντηση

Share

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είχε επικοινωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κατά την οποία συζήτησαν κάθε λεπτομέρεια μιας ενδεχόμενης συνεργασίας τους. Μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να δώσει ο Σέρβος προπονητής την οριστική του απάντηση. Αμέσως επόμενη λύση ο Ελβετός Ρενέ Βάιλερ.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό. Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/05) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει πρώτη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, που έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε επίσημη επικοινωνία με τον Σέρβο τεχνικό, κατά την οποία αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα μιας πιθανής συνεργασίας, αλλά και οτιδήποτε αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαρέεται πως οι δύο άνδρες συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά μες τις επόμενες 48 ώρες, για να συζητηθεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια παραμένει «θολή», ώστε να δοθεί μια οριστική απάντηση, από τον 58χρονο τεχνικό.

Η στάση του Γιοβάνοβιτς και η εναλλακτική

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάζεται θετικότατος έως και κολακευμένος από την προοπτική του Παναθηναϊκού. Ούτε η δυσκολία του πρότζεκτ, ούτε ενδεχόμενα οικονομικά «ζόρια», δείχνουν να τον προβληματίζουν. Το μόνο «αγκάθι» είναι το «τοξικό» κλίμα που λαμβάνει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, στη χείριστη των περιπτώσεων, ως το απόγευμα της Κυριακής (23/05) θα έχει δώσει την τελική του απάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς ένα προσωπικό του θέμα, δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός, παρά τα θετικά μηνύματα που «λαμβάνει», έχει φροντίσει για την ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων. Σε περίπτωση που ο 58χρονος Σέρβος τεχνικός απαντήσει αρνητικά, το «τριφύλλι» θα στραφεί προς τον Ρενέ Βάιλερ, ενώ πιο πίσω βρίσκεται ο Ουαλός προπονητής, Κρις Κόουλμαν. Είναι λύσεις που έχει ξεχωρίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και αναμένεται να φανεί μες το Σαββατοκύριακο, αν θα χρειαστεί να τις βγάλει από το «συρτάρι» του.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *