Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

“Θέλει Μάτα η Λάτσιο”

Share

Την περίπτωση του Χουάν Μάτα, προκειμένου να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή σκέφτεσαι η Λάτσιο σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ενόψει και των καλοκαιρινών μεταγραφών.

Η Λάτσιο μπορεί να βρίσκεται σε αναβρασμό, με δεδομένο πως βρίσκεται στη μάχη για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα που οδηγεί και στο Champions League, παράλληλα όμως ρίχνει… κλεφτές ματιές και στην αγορά, ενόψει και του μεταγραφικού παζαριού το προσεχές καλοκαίρι.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται προκειμένου να ισχυροποιηθεί η μεσοεπιθετική γραμμή, είναι αυτή του Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός δημιουργικός χαφ μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι “λατσιάλι” ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με δεδομένο πως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από τη μέση και μπροστά (μόνο ο Κορέα μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος). Ο Μάτα, βέβαια, αμοίβεται αυτή τη στιγμή με 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δώσει η ομάδα της Ρώμης, με την πρόταση της διοίκησης να είναι στα μισά από το σημερινό του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι η Λάτσιο είχε στο στόχαστρο της επιτελικό μέσο και μάλιστα Ισπανό. Ο λόγος για τον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, εν τέλει προτίμησε την πατρίδα του και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *