Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οριστικά χωρίς Κούμαν η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι κορυφής

Share

Χωρίς τον προπονητή της, Ρόναλντ Κούμαν, θα δώσει τη μεγάλη μάχη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική της La Liga η Μπαρτσελόνα, με την ποινή που είχε δεχθεί ο Ολλανδός να διατηρείται, παρά την έφεση που είχε ασκηθεί.

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής στην Ισπανία που μπορεί να κρίνει ακόμα και τον πρωταθλητή, πλησιάζει, με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και να “καίγεται” για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ελπίζει στην κατάκτηση της κορυφής.

Η μάχη αυτή θα δοθεί για τους “μπλαουγκράνα” χωρίς τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα δώσει το “παρών” στο Καμπ Νου. Παρά την έφεση που ασκήθηκε από τη διοίκηση των Καταλανών, για την αποβολή του στον αγώνα με τη Γρανάδ, ο Ολλανδός δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, με τον άμεσο συνεργάτη του, Άλφρεντ Σρόιντερ, να καθοδηγεί την ομάδα στην κρίσιμη αναμέτρηση, όπως έγινε και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 74 βαθμούς, όσους και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Ατλέτικο είναι στην κορυφή με 76 βαθμούς.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *