Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πλησιάζει σε Γουόκαπ η Μιλάνο”

Share

Την περίπτωση του Τόμας Ουόκαπ, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρεια της σκέφτεται η Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, λίγες ώρες μετά την πρόκριση στο Final4 της Κολωνίας.

Δεν έχει κοπάσει ακόμα η… σκόνη από την επιτυχία της Μιλάνο να βρεθεί σε Final4 της Euroleague μετά από 29 χρόνια και ήδη τα σενάρια για την επόμενη μέρα, για την ακρίβεια για την επόμενη σεζόν, έχουν ξεκινήσει ήδη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιταλική «Repubblica», η ομάδα του ιταλικού βορρά έχει στη λίτσα της τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος με τη φανέλα της Ζαλγκίρις. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός τελείωσε τη σεζόν στην κορυφαία τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, μετρώντας 8,2 πόντους, 4,5 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα να… κλείσει το μάτι σε πολλές ομάδες, ενόψει του καλοκαιριού.

Το δημοσίευμα κάνει λόγω για προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες δεν αποκλείεται να μετουσιωθούν σε συμφωνία στο τέλος της σεζόν, με τον Αμερικανό να έχει ακουστεί επίσης για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ υπήρξαν και εν Ελλάδι δημοσιεύματα που συνέδεσαν τον Ολυμπιακό με τον 28χρονο point guard.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *