Type to search

Κεντρική ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτυ: Με φόντο τον τελικό του Fa Cup

Share

Σπουδαία αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτυ στον ημιτελικό του Fa Cup, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο, προτού… διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους στο Champions League, το οποίο είναι δυνατό να τις φέρει ξανά αντιμέτωπες.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτυ για τον ημιτελικό του Fa Cup, απόψε στις 19:30, με το σύνολο του Τόμας Τούχελ να μην έχει επικρατήσει σε τρεις απόπειρες της Μάντσεστερ Σίτυ του Πεπ Γκουαρδιόλα στο Γουέμπλει, πράγμα που πρέπει να κατορθώσει σήμερα αν θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση και να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στο Βόρειο Λονδίνο.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτυ έχει κερδίσει συνολικά τις 4 από τις 6 αναμετρήσεις που έχει δώσει με την Τσέλσι στο συγκεκριμένο γήπεδο και καλείται να υπερασπιστεί την παράδοση που την θέλει να έχει τον τρόπο να κερδίζει τέτοιου είδους αναμετρήσεις κάθε φορά που συναντά τους «μπλε». Αν μάλιστα η απόπειρά της στεφθεί από επιτυχία, θα φτάσει στον 13ο τελικό στο Fa Cup, με το πρωτάθλημα της Premier League να θεωρείται πλέον δεδομένο και το Champions League να…την περιμένει, με την Παρί να καραδοκεί.

Άξιο αναφοράς είναι μάλιστα πως οι «Πολίτες» αποτελούν την μοναδική Αγγλική ομάδα που πρωταγωνιστεί και στους 4 θεσμούς που έχει λάβει μέρος, καθώς βρίσκεται στον τελικό και του Λιγκ Καπ, όπου θα συναντήσει την Τότεναμ σε 8 ημέρες από τώρα.

Όσο αφορά τις απουσίες, η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης για 15η φορά στην ιστορία της, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κρίστιενσεν, ενώ η Μάντσεστερ Σίτυ δεν θα έχει στην αποστολή για την μεγάλη αναμέτρηση τον Κουν Αγκουέρο, ο οποίος έχει απουσιάσει και από τις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της ομάδας του Πεπ, παρά το γεγονός πως ένα μήνα πριν σκόραρε ξανά έπειτα από 13 μήνες!

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται λοιπόν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Τούχελ να δίνει το μεγαλύτερο του τεστ απόψε στο Γουέμπλει, στην μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία που έχει διαδραματίσει. Θα τα καταφέρει και απέναντι στον Πεπ; Οψόμεθα…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *