Type to search

Κεντρική ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Πληρώνει τον ΠΑΟΚ…η επιστροφή της Νόριτς στην Premier League

Share

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα στον ΠΑΟΚ την αναμέτρηση της Νόριτς με την Μπόρνμουθ στις 22:00, με τα Καναρίνια, σε περίπτωση νίκης να εξασφαλίζουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Championship, και κατά συνέπεια να… πληρώνουν και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σπουδαία είναι η σημερινή ημέρα τόσο για τους φίλους της Νόριτς όσο και και για τον ΠΑΟΚ, για διαφορετικές αιτίες στην κάθε περίπτωση. Αρχικά οι Άγγλοι, όντες αποδεδειγμένα η καλύτερη ομάδα της Championship, κατορθώνουν αν επικρατήσουν επί της Μπόρνμουθ να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδό και την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία, ενώ οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να εισπράξουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο δανεισμός του Δημήτρη Γιαννούλη στην Νόριτς θα πάρει τον χαρακτήρα μεταγραφής.

Αυτή άλλωστε ήταν εξαρχής η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφήνοντας και τους δύο ικανοποιημένους, καθώς ναι μεν ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ένα άκρως ικανοποιητικό ποσό για τον Έλληνα αριστερό οπισθοφύλακα, και η δε Νόριτς θα εκπληρώσει τον στόχο της και θα τον διατηρήσει στο δυναμικό της, πράγμα που επιθυμούσε διακαώς ο Ντάνιελ Φάρκε.

Αναμφίβολα είναι εξαιρετικές οι 14 εμφανίσεις του Γιαννούλη στην Αγγλία, με τους ανθρώπους της Νόριτς να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επιλογή τους και τους Άγγλους να μιλούν για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της κατηγορίας στην θέση του. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο στρατόπεδα θα βγουν κερδισμένα, ενώ ο Έλληνας ακραίος θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του στη Νόριτς και την Premier League.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *