Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Μίλνερ: «Έπρεπε να σημειώσουμε ένα γκολ»

Share

Με λευκή ισοπαλία τελείωσε το χθεσινό παιχνίδι – ρεβάνς στους 8 του Champions League, ανάμεσα στην στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι πήραν ωστόσο το εισιτήριο της πρόκρισης για τους 4 της διοργάνωσης αφού στο πρώτο ματς επικράτησαν με 3-1.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για την αδυναμία της ομάδας του να βρει δίχτυα στον επαναληπτικό αγώνα και δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η εμφάνισή μας ήταν καλή, η ένταση, η διάθεσή μας και η επιθυμία μας το ίδιο. Πιέσαμε σκληρά τη Ρεάλ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είχαμε τα περισσότερα από τα στοιχεία που χρειαζόταν να έχουμε μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε κι αυτό έκανε τη διαφορά».

0 35χρονος κεντρικός επιθετικός συμπλήρωσε:

«Κάναμε όλα όσα χρειαζόμασταν για να περάσουμε. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον εγώ… Απλώς έπρεπε να σημειώσουμε ένα γκολ, διότι αυτό θα άλλαζε εντελώς το παιχνίδι. Θέλαμε να τους μπλοκάρουμε και να μην τους αφήσουμε να πάρουν τη μπάλα στα πόδια τους. Είναι απογοητευτικό, διότι αν παίζαμε έτσι, με αυτή την ένταση και στο πρώτο παιχνίδι, είμαι σίγουρος πως η ιστορία των αγώνων θα ήταν διαφορετική».

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *