Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ζιντάν: «Η Ρεάλ ήταν πάντα εδώ και θέλει περισσότερα».

Share

Ο ήρεμος, Ζινεντίν Ζιντάν και ο χαρούμενος, Νάτσο Φερνάντεθ, εκφράζουν τα συναισθήματά τους μετά την ισοπαλία πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ.

Ζινεντίν Ζιντάν: «Η Ρεάλ ήταν πάντα εδώ και θέλει περισσότερα».

Ο Ζιντάν εμφανίστηκε γαλήνιος μετά τον αγώνα, σα να είχε τελειώσει ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος.

«Ήταν γνωστό ότι επρόκειτο να υποφέρουμε και περιμέναμε μια πολύ δυνατή Λίβερπουλ στα πρώτα 15 λεπτά. Αυτό είναι φυσιολογικό, είναι τα προημιτελικά του Champions League. Αλλά στο τέλος προκριθήκαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε όλοι μαζί και η ομάδα είναι πάντα εκεί και θέλει περισσότερα. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, αλλά είμαστε ζωντανοί και έχουμε ακόμη δύο αγώνες. Ας απολαύσουμε για λίγο την προκρισή, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δρόμο ακόμα για τα παιχνίδια με την Τσέλσι. Γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Τον Βαλβέρδε τον επέλεξα και έκαε ένα καλό παιχνίδι. Δεν παίζει εκεί, αλλά είμαι χαρούμενος για όλους. Ο Κορτουά είναι τερματοφύλακάς μας και είναι εκπληκτικός. Δεν θα αναφέρθω στους επικριτές μας, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Οι προσπάθειες μας ήταν τεράστιες, αλλά αφήνοντας τα τρία παιχνίδια πίσω, είμαστε χαρούμενοι… Το να φτάσουμε εδώ δεν είναι εύκολο και συναισθηματικά είμαστε καλά. Ο χαρακτήρας που έχουν οι παίκτες μου με κάνει να είμαι περήφανος γι’αυτούς. Όσο περισσότερο υποφέρουν, τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα, τόσο περισσότερο ενώνονται. Έχουμε πολλή ποιότητα».

Νάτσο Φερνάντεθ: «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, ο Νάτσο μιλάει για το παιχνίδι και την συνεργασία του με τον Μιλιτάο.

«Το ότι εγώ και ο Μιλιτάο είμαστε εδώ, λέει κάτι. Είμαι χαρούμενος για μένα, για αυτόν και για ολόκληρη την ομάδα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε μια καλή αρχή. Η ομάδα έχει υποφέρει και αντιδράσαμε πολύ καλά. Στον πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο άνετοι όσο στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε τρία απαιτητικά παιχνίδια πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι μία άτυπη σεζόν, δεν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τις νίκες αλλά έτσι είναι το καλεντάρι.

Αυτό που θέλουμε είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Η Τσέλσι θα είναι πολύ περίπλοκη, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να φτάσουμε σε έναν ακόμη τελικό».

 

Επιμέλεια: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *