Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Δεν έχουμε μεγάλη ιστορία, αλλά αρχίζουμε να την χτίζουμε»

Share

Πανευτυχής για όσους περιβάλλουν τον σύλλογο της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ ο MVP της αναμέτρησης Ιλκάι Γκουντογκάν στάθηκε στην σημασία της πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε και δεύτερη νίκη απέναντι στην Μπορούσια Ντόρντμουντ και με συνολικό σκορ 4-2 προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο MVP του παιχνιδιού Ιλκάι Γκουντογκάν μίλησαν μετά το τέλος του ματς και τόνισαν το πόσο σημαντική είναι αυτή η πρόκριση για τους «Πολίτες», με τον Καταλανό προπονητή να μην μπορεί να συγκρατήσει την χαρά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος τεχνικός ανέφερε: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος, για αυτόν τον σύλλογο, για αυτόν τον οργανισμό, για τον πρόεδρό μας, για τους παίκτες φυσικά και τους οπαδούς. Είναι μόνο η δεύτερη φορά που ο σύλλογος φτάνει στους ημιτελικούς, δεν έχουμε μεγάλη ιστορία, αλλά αρχίζουμε να τη χτίζουμε».

Στη συνέχεια έκανε το σχόλιο του για την εξέλιξη του ματς απέναντι στην Ντόρντμουντ: «Ήμασταν εξαιρετικοί, εκτός από τα πρώτα δέκα λεπτά όπου κυριάρχησαν, αλλά ήμασταν πολύ καλοί την τελευταία μισή ώρα, οπότε είμαι απίστευτα χαρούμενος που βρισκόμαστε στα ημιτελικά. εναντίον πολύ ισχυρών ομάδων, αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε καλή κατάσταση και να παίξουμε καλά παιχνίδια»

Σε ερώτηση για τον επόμενο αντίπαλο των σίτιζενς, την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν θέλησε να πάρει θέση: «Δεν μπορώ να σκεφτώ από τώρα την Παρί. Θέλω απλώς να το απολαύσω. Προέχει το δείπνο με την ομάδα και μετά να επιστρέψουμε στη βάση μας».

Από την πλευρά του, ο Ιλκάι Γκουντογκάν, στο περιθώριο της απονομής του βραβείου για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, δήλωσε: «Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για μας. Αυτός ο σύλλογος, αυτή η ομάδα το αξίζουν και είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά στα ημιτελικά με τον Πεπ προπονητή».

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *