Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ολυμπιακός: Θετικός για παραμονή Χολέμπας-Μπρούμα ο Μαρτίνς

Share

Θετική φαίνεται πως θα είναι η εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για την παραμονή των Χοσέ Χολέμπας και Αρμίντο Μπρούμα, προκειμένου να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Σε ρυθμούς μεταγραφικού σχεδιασμού έχει μπει ο Ολυμπιακός, μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή (11/04) στη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τον έλεγχο του υπάρχοντος ρόστερ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προκειμένου να ελέγξει ποιοι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως θα εισηγηθεί την παραμονή, τόσο του Χοσέ Χολέμπας, όσο και του Αρμίντο Μπρούμα. Ο 36χρονος διεθνής αμυντικός έδωσε σημαντικές λύσεις και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός σε σε σύστημα με τρία σέντερ μπακ, δείγμα της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει. Μπορεί η ηλικία του να προβληματίζει, όμως η εισήγηση του Μαρτίνς είναι θετική για την ανανέωση του συμβολαίου του, μιας και θα έρχεται από τον πάγκο για να δίνει ανάσες, όποτε χρειάζεται. Από την άλλη, ο Μπρούμα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν, όμως έχει διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους εξτρέμ των Πειραιωτών (άνοιγμα παιχνιδιού στα άκρα, πλάτος επίθεσης), με αποτέλεσμα να κρίνεται θετική η παραμονή του. Σε κάθε περίπτωση, η ρήτρα των 7 εκατομμυρίων που έχει τεθεί από την πλευρά των Ολλανδών δεν κρίνεται ως συζητήσιμη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του παίκτη σε νέα βάση.

Εντός των επόμενων 20 ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για αμφότερους τους παίκτες, με τον Ολυμπιακό να έχει μπει για τα καλά σε… mood μεταγραφικού σχεδιασμού.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *