Type to search

ΠΟΛΟ

Πόλο: Σημαντικό διπλό για την ΑΕΚ στον Βόλο

Share

2η σερί νίκη σημείωσε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α1, καθώς έφυγε με το διπλό από το κολυμβητήριο του Βόλου, επικρατώντας του τοπικού ΟΥΚ με 7-6.

Το ματς από την αρχή ήταν σκληρό με την ΑΕΚ να μπαίνει πιο δυνατά καταφέρνοντας να κλείσει το 1ο οκτάλεπτο προηγούμενοι με 1-0. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ, με το πέρας του 1ου ημιχρόνου, με 3-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 3-3, με την ΑΕΚ όμως να σημειώνει ακόμα ένα τέρμα διατηρώντας και στο τέλος της 3ης περιόδου την ισχνή διαφορά του ενός γκολ.

Το παιχνίδι έγινε πιο επιθετικό στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι κιτρινόμαυροι όμως κατάφεραν να επικρατήσουν με 7-6 φεύγοντας με ένα σημαντικό διπλό.

Τα 8λεπτα: 0-1, 2-3, 3-4, 6-7

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν επίσης οι αναμετρήσεις Γλυφάδα-Χανιά 13-11 και ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 8-7, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν σημαντικές νίκες.

Γλυφάδα-Χανιά

Τα 8λεπτα: 3-1, 6-4, 8-10, 13-11

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Τα 8λεπτα: 1-2, 4-3, 6-4, 8-7

Η 12η αγωνιστική αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με τους αγώνες ΓΣ Περιστερίου-Απόλλων Σμύρνης, Παλαιό Φάληρο-Βουλιαγμένη και Εθνικός Πειραιώς-Υδραϊκός.

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *