Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ο Ίαν Ράιτ «αμύνεται» τους πανηγυρισμούς του Αρτέτα και του Έντεγκαρντ μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ!

Share

Ο θρύλος της Άρσεναλ και της εθνικής Αγγλίας, Ίαν Ράιτ, δεν ήταν χαρούμενος με την κριτική την οποία άσκησαν στον Μίκελ Αρτέτα και στον Μάρτιν Έντεγκαρντ, έπειτα από την νίκη της Λίβερπουλ με σκορ 3-1.

Με την νίκη τους την Κυριακή (04/02) οι «Κανονιέρηδες» έκλεισαν την διαφορά απο την κορυφή στους δύο βαθμούς και πλέον η μάχη για τον τίτλο της Πρέμιερ Λίγκ είναι ανάμεσα σε τρεις ομάδες.

Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τον Άλισον να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε οι γηπεδούχοι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Έμιρεϊτς, η ομάδα του Αρτέτα μας έδειξε, γιατί δεν πρέπει να την βγάζουμε από την κουβέντα του τίτλου. Με πρώτο τον Σάκα, δεύτερο τον Μαρτινέλι και τρίτο τον Τροσάρντ η Άρσεναλ να γειώσει την πρώτη στην βαθμολογία Λίβερπουλ.

Έπειτα απο την λήξη του παιχνιδιού η ατμόσφαιρα μέσα στο στάδιο ήταν εκστασιακή με οπαδούς και παίκτες να πανηγυρίζουν έντονα την εμφατική τους νίκη. Ο Αρτέτα εθεάθη να πανηγυρίζει με τους παίκτες και τον Έντεγκαρντ να άλλαζει τους ρόλους και να φωτογραφίζει τον φωτογράφο και οπαδό της Άρσεναλ Στούαρτ Μακφαρλέιν.

Αμέσως μετά την λήξη ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ Ίαν Ράιτ ανέβασε ένα βίντεο στα σόσιαλ μίντια αναφερόμενος στους πανηγυρισμούς της ομάδας του Αρτέτα. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ ο πρώην διεθνής με την εθνική Αγγλίας ήταν μπερδεμένος με τις κριτικές η οποίες ασκήθηκαν στον προπονητή, λέγοντας οτι απλά πανηγύριζε ένα γκολ με τους παίκτες του.

Ο Ράιτ προσέθεσε ότι ο αρχηγός της Άρσεναλ, Έντεγκαρντ δεν έκανε τίποτα κάκο με το να φωτογραφίζει τον φωτογράφο, είδικα έπειτα από την νίκη της ομάδας απέναντι στον πρωτοπόρο.

«Κάθε φορά που η Άρσεναλ κάνει οτιδήποτε, όλοι μας κατακρίνουνε. Είναι σαν να μην μπόρουμε να χαρούμε». Με αυτή την δήλωση έκλεισε το βίντεο του ο Ράιτ.

Το βίντεο του Ράιτ ήρθε έπειτα από τις πολλές κριτικές προς το πρόσωπο του προπονητή και των παικτών του. Συγκεκριμένα ο Τζέιμι Κάραγκερ κατέκρινε το περιστατικό του Έντεγκαρντ με τον φωτογράφο ενώ ο δημοσιογράφος του BeIn Sports Ρίτσαρντ Κίς κατέκρινε τους πανηγυρισμούς του Αρτέτα μετά την νίκη. Ο Κίς ανέφερε ότι οι «Κανονιέρηδες» κέρδισαν έναν δύσκολο αντίπαλο και είναι λογικό να γίνονται τέτοιοι πανηγυρισμοί, ωστώσο ο Αρτέτα συνεχίζει τον εριστικό τρόπο πανηγυρισμού του.

Tags:

You Might also Like