Type to search

chelsea ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Κόουλ Πάλμερ: Το αγόρι της Σίτι είναι ο άντρας της Τσέλσι, και το… λένε οι αριθμοί του! (video)

Share

Ο Κόουλ Πάλμερ το καλοκαίρι πήρε την μεγάλη απόφαση, να αφήσει τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι για την βάσικη ενδεκάδα της Τσέλσι και τώρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με αυτά που κάνει.

Έκανε τα πρώτα βήματα του στην Μάντσεστερ Σίτι. Η αρχή ήταν δύσκολη καθώς για την ομάδα ,τοτε, ήταν αρκετά μικρόσωμος και ήθελαν να τον διώξουν, όμως κατάφερε να παραμείνει αφού ο μικρός Πάλμερ είχε τρομέρο ταλέντο στα πόδια του. Μεγαλώνοντας πέρασε στην εποπτεία του Πεπ Γκουαρδιόλα και έκανε το ντεμπούτο με την ομάδα στα 17 του. Ο προπονήτης, όμως, τον προόριζε για συμπλήρωμα στο ροτέισον. Έτσι το καλοκαίρι αποφάσισε να φύγει και δικαιώθηκε.

Ο παίκτης της Τσέλσι,Κόουλ Πάλμερ, έχει εντυπωσιάσει στη φετινή σεζόν, καθώς έσπασε ρεκόρ για την ομάδα και έγινε ο πρώτος σκόρερ σε ηλικία κάτω των 21, που σημείωσε 10+ γκολ σε μόνο μια σεζόν.

Ο Πάλμερ, είναι και ο 10ος σε σειρά που πετυχαίνει γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ, σε τόσο νεαρή ηλικία. Πήγε στην Τσέλσι μετά από πίεση που άσκησε ο ίδιος και έτσι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έγινε το νέο σύνθημα για τους μπλε:

«City’s boy, is Chelsea’s Man… » .

Tags:

You Might also Like