Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης της Premier League εθίστηκε στο… ήλιον

Share

Σε κέντρο αποτοξίνωσης μπήκε άσος της Premier League καθώς είναι εθισμένος στο αέριο των… μπαλονιών!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας παίκτης της Premier League που δεν κατανομάζεται έχει εθιστεί στο υποξείδιο του αζώτου δηλαδη στο ήλιον που περιέχουν πολλά μπαλόνια και γενικά χρησομοποιήται σε πάρτι και σε όσους το δοκιμάζουν τους δημιουργεί, εκτός σπό την αλλάγη φωνής, ζαλάδα και ευφορία.

Το ίδρυμα Alcohol and Drug ανέφερε πως η λήψη ήλιον μπορεί να προκαλέσει απώλεια μνήμης, σπασμούς, ψυχολογικά προβλήματα και θάνατο.

Όσα είπε η οικογένεια του σύμφωνα με την Sun

Σύμφωνα με την Sun: «Η οικογένεια του ενημερώθηκε και ζήτησε βοήθεια από τον σύλλογο. Ο παίκτης είπε ότι αν ήθελε να σώσει την καριέρα του, έπρεπε να πάει σε ένα εξειδικευμένο κέντρο κατοικίας και να ζητήσει βοήθεια.

Βασικά υποβάλλεται σε αποτοξίνωση με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε αν είχατε κολλήσει στο αλκοόλ ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο.

Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Premier League που υποβάλλεται σε θεραπεία για εθισμό στο υποξείδιο του αζώτου, αλλά, δεδομένου του πόσο διαδεδομένη είναι η χρήση του μεταξύ των παικτών, είναι απίθανο να είναι ο τελευταίος.

Ένας σταρ της Πρέμιερ Λιγκ γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του και έριξε κάνιστρα περίπου 10.000 λιρών. Τα φορτία τα παίρνουν γιατί δεν μπορούν να τα πιάσουν στο σύστημά τους.

Συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους και μερικοί από αυτούς που χρησιμοποιούν είναι πολύ γνωστοί παίκτες. Δεν είμαι σίγουρος ότι κανένας από αυτούς ξέρει ότι είναι πλέον φάρμακο τρίτης κατηγορίας.

Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα ονειρευόταν να έχει μια στοίβα κάνναβης στο σπίτι του, αλλά πολλοί έχουν μια προμήθεια μπαλονιών για αυτούς και τους φίλους τους. Φαίνεται να μην έχουν ιδέα πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η χρήση του».

Tags:

You Might also Like