Type to search

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μπακασέτας: «Τα 116 χρόνια του συλλόγου ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμάς» (video)

Share

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (2-0) στο Απόστολος Νικολαΐδης, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Συγκεκρειμένα ο αρχηγός της εθνικής ομάδας μέσω των social media της «πράσινης» ΠΑΕ τόνισε πως οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ πραγματοποίησαν μια γεμάτη εμφάνιση, ενώ στάθηκε και στα 116α γενέθλια του συλλόγου.

«Πολύ χαρούμενος, γεμάτη εμφάνιση από όλη την ομάδα, ήμασταν σε όλη τη διάρκεια καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είναι το πρώτο ντέρμπι που κερδίζουμε αυτή τη χρονιά, νομίζω πρέπει να είναι ο οδηγός μας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια, να συνεχίσουμε με την ίδια δίψα και στο τέλος να πάνε όλα καλά.

Αυτό το ντέρμπι είχε και μία ιδιαιτερότητα. Ο Παναθηναϊκός είχε γενέθλια, 116 χρόνια ιστορίας, μας το μετέδωσαν αυτό οι οπαδοί που ήρθαν στο ξενοδοχείο και ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Θεωρώ πως με την παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε αυτή τη νίκη και για αυτούς αλλά και για την ομάδα», ανέφερε ο 30χρονος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Tags:

You Might also Like