Type to search

Stoiximan Super Leauge Ολυμπιακός Ποδοσφαιρο

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να αποκτήσει τον Αλεξανδρόπουλο μόνιμα από την Σπόρτινγκ

Share

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει πιο δυνατό το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας με αποτέλεσμα να θέλει να κάνει δικό του τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στους Πειραιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει αρκετά στους Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως οι Ρέτσος και Ντόι, με τον Αλεξανδρόπουλο να θέλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να τους ακολουθήσει. Με την παρουσία του Καρβαλιάλ στον πάγκο των ερυθρόλευκων ο Έλληνας μέσος έχει βρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν είχε σε μεγάλο βαθμό με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον ίδιο να ανταμοίβει τον προπονητή του με τις καλές του εμφανίσεις.

Ο Αλεξανδρόπουλος παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ στο συμβόλαιο του παίκτη με τους ερυθρόλευκους υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατομμυρίων όπου έαν ενεργοποιηθεί ο πορτογαλικός σύλλογος θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο 22χρονος μέσος έχει μέχρι στιγμής 25 εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα, έχοντας σκοράρει 2 φορές και στον σύλλογο έχουν εκτιμήσει την θετική του παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εκτός του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου ο Ολυμπιακός συζητά και με δύο άλλους Έλληνες παίκτες του, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Γιώργο Μασούρα, για ανανέωση συμβολαίου και στους δύο, επιβεβαιώνοντας το γέγονος πως η ομάδα θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο.

Tags:

You Might also Like