Type to search

Super League 2 Παναθηναϊκός Β ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθανασακόπουλος: «Να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε»

Share

Δηλώσεις στον Θοδωρή Δημόπουλο

Οι δηλώσεις του 21χρονου μέσου της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά το συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ομάδα του και το Μακεδονικό, για τη Σούπερ Λιγκ 2.

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση που έφερε την αναμέτρηση στο 1-1 και έσωσε την παρτίδα για τον Παναθηναϊκό, στο δύσκολο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Για ακόμα μία φορά καθοριστικός, λοιπόν, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, που μας μίλησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Όχι μόνο για τη μάχη που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους πράσινους.

Αναλυτικά:

Η αναμέτρηση με το Μακεδονικό

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, είναι η αλήθεια. Δεν μπήκαμε πολύ καλά, αργήσαμε να καταλάβουμε το τι ζητούσε το παιχνίδι. Μπήκαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά δεν μας έβγαινε τόσο καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, που το βρήκαμε λίγο, μπήκαμε πιο δυνατά. Κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά ήμασταν άτυχοι σε μία στιγμή. Έγινε ένα λάθος, το πέναλτι, και δεχθήκαμε το γκολ».

Η φετινή καλή παρουσία και το που μπορεί να βγει

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό θα κάνω. Τώρα όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για εμένα και την ομάδα. Και από εκεί και πέρα, όπου βγει».

Οι βλέψεις για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού Β’

«Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, γιατί είμαστε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Και δεν θέλουμε να περάσουμε αυτό που περάσαμε πέρυσι, που ουσιαστικά πέσαμε κατηγορία».

Tags:

You Might also Like