Type to search

super league 2 SUPER LEAGUE 2 Super League 2 SUPERLEAGUE 2 Αιγαλεω Παναχαϊκή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιγάλεω – Παναχαϊκή 0-2: Καλύτερη από το πρώτο ημίχρονο, καθάρισε στο δεύτερο.

Share

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή επικράτησε εκτός έδρας του Αιγάλεω, έντονη η δυσαρέσκεια από τους οπαδούς του “Σίτι”.

Για την 21η αγωνιστική της Betsson Super League 2, το Αιγάλεω υποδέχθηκε στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” την Παναχαΐκή. Η ομάδα της Πάτρας στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν να πατάει καλύτερα χωρίς όμως να βρίσκει το γκολ. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, Παναγιώτης Λινάρδος, με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 ενώ στο 67’, ένας πρώην παίκτης του “Σίτι” , ο Ιωάννης Μπουρλάκης, με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε ίδιο μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή η νίκη είναι η πρώτη για τον Γιάννη Βογιατζή στον πάγκο των “Πατρινών”.

Ο αγώνας:

Το Αιγάλεω βρέθηκε ελάχιστα δεύτερα μετά την “σέντρα” στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Βλαχομήτρο να πέφτει ζητώντας πέναλτι αλλά τον κύριο Κακουλίδη να μην συμφωνεί. Στα πρώτα 20 λεπτά, η Παναχαϊκή φαινόταν να είναι η καλύτερη ομάδα στον αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι σημείωσαν την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο 21’, ο Ραμίρεζ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Κολοβούρη σε επέμβαση, κερδίζοντας το κόρνερ. Στην επόμενη φάση η Παναχαϊκή άγγιξε το γκολ, όταν μετά από ωραία ωραία ανάπτυξη, ο Μπουρλάκης δοκίμασε ένα σουτ με πολύ φάλτσο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα ωστόσο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να “αγγίξουν” το γκολ, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ, η κεφαλιά από αμυντικό της Παναχαϊκής, χτύπησε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ. Το ημίχρονο έληξε με την συμπλήρωση των 45 λεπτών, παρά τις αρκετές διακοπές που έγιναν κατά την διάρκειά του, δίχως σκορ. Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριάρχησαν τα λάθη στο χώρο του κέντρου, οι μάχες του Παπανικόλα με τον Μυτίδη και οι προσπάθειες για επίθεση από πλευράς φιλοξενουμένων με βασικό “γρανάζι” τον Λινάρδο.

Αυτό που δεν κατάφεραν στο πρώτο μισό του αγώνα οι παίκτες του Γιάννη Βογιατζή, το πέτυχαν τρία μόλις λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Λινάρδος, αφού προστάτεψε με όμορφο τρόπο την μπάλα από τους αμυντικούς του “Σίτι”, με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Αυτό το γκολ φάνηκε να “ξυπνάει” τους παίκτες του Θωμά Γράφα οι οποίοι ανέβασαν την πίεσή τους , δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αξιόλογες. Στο 67’, έπειτα από ωραία ανάπτυξη, ο Μπουρλάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική, πλάγια θέση και με ένα διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Σικαλιά ο οποίος δεν είχε καλή αντίδραση και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Ο σκόρερ δεν πανηγύρισε, σεβόμενος το πέρασμά του από την ομάδα της Αθήνας, ωστόσο το γκολ του προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες των φίλων του Αιγάλεω προς τους παίκτες της ομάδας τους. Λίγα λεπτά αργότερα (76’), ο Μυτίδης προσπάθησε με βολέ να νικήσει τον Σικαλιά, έπειτα από πολύ μεγάλη σέντρα, ο έμπειρος τερματοφύλακας όμως μπόρεσε αυτή την φορά να μπλοκάρει με επιτυχία την μπάλα. Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών αγώνα, ο Λιοφάγος, με εκπληκτικό τρόπο κατάφερε να διανύσει παράλληλα την γραμμή του άουτ, έφτασε μέχρι την μικρή περιοχή αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στο σημείου όπου επιχείρησε το γύρισμα. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα. Οι παίκτες των γηπεδούχων αποχώρησαν υπό τις έντονες αποδοκιμασίες από όσους είχαν μείνει στις κερκίδες του “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”. Έπειτα την επίτευξη του δεύτερου γκολ, οι οργανωμένοι οπαδοί που βρίσκονταν στην θύρα 12 κατέβασαν τα πανό και λίγη ώρα αργότερα, η πλειοψηφία τους έφυγε από το γήπεδο. Λίγες στιγμές μετά την ααποχώρηση για τα αποδυτήρια του Αιγάλεω, οι ίδιοι που αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους, χειροκρότησαν ιπποτικά την ομάδα της Παναχαϊκής.

Η στιγμή της αποχώρησης των φιλάθλων του Αιγάλεω από το γήπεδο, λίγα λεπτά μετά το 0-2 της Παναχαϊκής.

Με αυτή την νίκη, η ομάδα της Πάτρας σκαρφάλωσε, έστω και προσωρινά, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επόμενος αγώνας για τους “Αχαιούς” είναι στις 30/4, εντός έδρας με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Ρουφ. Την ίδια μέρα, το Αιγάλεω φιλοξενείται από τα Χανιά.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (63′ Μπαστιάνος), Τσίτσαρης (73′ Πολυχρόνης), Κωστανάσιος (73′ Παλτόγλου), Ραμίρεζ, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (52′ Ματέα), Κολλάς.

Παναχαϊκή (Βογιατζής): Κολοβούρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Κωνσταντακόπουλος, Λιοφάγος, Σίλβα, Παπαχρονόπουλος, Στεργίδης (72′ λ.τ Χαντί), Λινάρδος (77′ Καρλίτος), Μπουρλάκης (87′ Στασινόπουλος), Μυτίδης (87′ Ζυγκερίδης).

Διαιτητής: Κακουλίδης Χρήστος

Βοηθοί: Βιτσεντζάτος Κυριάκος, Ψύλλος Χρήστος

Επιμέλεια: Σπυρίδων-Παρασκευάς Μαρκεζίνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *