Type to search

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 Χανιά

Ηλιούπολη-Χανιά 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν και πήραν από ένα βαθμό

Share

Η Ηλιούπολη υποδέχτηκε τα Χανιά, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτούν. Η ισοπαλία ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, με αμφότερες τις ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την επίτευξη της παραμονής στη κατηγορία. Αυτό ήταν και το πρώτο ματς του Γιάννη Ταουσιάνη στο πάγκο των Κρητικών.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι είχε από το ξεκίνημά του γρήγορο ρυθμό και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10ο λεπτό για τους γηπεδούχους, όταν ύστερα από  βαθιά μπαλιά του Μουριέλ, ο Καλογεράκης έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπαστακός προσπάθησε να τον κρεμάσει με λόμπα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Τα Χανιά απάντησαν στο 18′, με τον Σερβιλάκη να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά και τον Γιαμπερέ να παίρνει την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπουρσέλης σούταρε δυνατά λίγο έξω από τη περιοχή, όμως ο Πολίτης έδιωξε με τις γροθιές και κράτησε το μηδέν για την Ηλιούπολη. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη απείλησε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Δημητριάδη να εκτελεί φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες στο 46′, στο 48′ και στο 57΄όμως οι προσπάθειες του Τσέλιου και του Μάναλη πέρασαν έξω. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 73ο λεπτό. Ο Βάρκας εκτέλεσε πλασαριστά ένα φάουλ, βρήκε τον Φρίμπονγκ και αυτός σούταρε μέσα από τη περιοχή με τη μπάλα να χτυπάει στη συμβολή των δοκών και να καταλήγει άουτ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 77′ ο Μάναλης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Κοκκίνης μπήκε στη πορεία της μπάλας, η προσπάθειά του όμως κατέληξε άουτ, ενώ στο 83΄ ο Ιατρούδης, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα πριν, λίγο έλειψε να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά όμως ο Πολίτης πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση. Τρία λεπτά αργότερα, η Ηλιούπολη έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κλέψει τη νίκη. Ο Μουριέλ έκανε τη προωθημένη μπαλιά, ο Μπαστακός πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να στρώνεται στον Άντο, αυτός όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση και με το τερματοφύλακα Καλογεράκη να είναι εξουδετερωμένος.

Με αυτή την ισοπαλία οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία. Η Ηλιούπολη πλέον βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, ενώ τα Χανιά είναι 8α με 30 βαθμούς.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης, 4-2-3-1): Πολίτης, Ανδρέου, Βασιλείου (82′ Άντο), Κωστόπουλος,Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Βάρκας(93′ Έμπερτ), Μπαξεβάνος(93′ Κρέτση), Δημητριάδης(87΄ Ζιούλης), Φρίμπονγκ, Μπαστακός

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης, 4-2-3-1): Καλογεράκης, Γιαμπερέ, Κατσουρρί (88′ Ιμεραλιλάι), Μπάτζιος, Σερβιλάκης, Καμαρά (88′ Μπουτσάκης), Λεμονής, Μπουρσέλης (83′ Ιατρούδης), Τσέλιος (66′ Κοκκίνης), Κόλα (66′ Μανουσάκης), Μάναλης

 

Επιμέλεια: Nτίνος Μπέσσας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *