Type to search

Γ' ΕΠΣΑ ΕΠΣΑ Θρίαμβος Αθηνών ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υμηττός Χρυσούπολη

Χρυσούπολη: Πρώτη, αήττητη και έτοιμη για τα σαλόνια της Β’ κατηγορίας

Share

Ασταμάτητη η βροχή στο γήπεδο του Υμηττού, ασταμάτητη και η Χρυσούπολη που σκόρπισε με 9-1 το Θρίαμβο Αθηνών εκτοξεύοντας στο +9 τη διαφορά από το Διαγόρα και καλπάζει για την άνοδο στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.


Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα με το Θρίαμβο Αθηνών η Χρυσούπολη που καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη αφού στο 25ο λεπτό ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 3-0. Ακόμα και όταν μείωσε προσωρινά ο γηπεδούχος Θρίαμβος δεν υπήρξε στιγμή ανησυχίας για τους πρωτοπόρους, οι οποίοι 2 λεπτά αργότερα ανέβασαν το σκορ στο 4-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο διαδικαστικού χαρακτήρα δεύτερο ημίχρονο η Χρυσούπολη ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα σκοράροντας 5 ακόμα φορές δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους όπως συνηθίζουν. Στα 4 τελευταία παιχνίδια έχουν σκοράρει 26 φορές!
Πλέον η Χρυσούπολη έχει ξεφύγει στο +9 στην κορυφή της βαθμολογίας αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη Β’ κατηγορία.

 

Συνθέσεις

Θρίαμβος Αθηνών: Μπαριάμπας (Τ), Γκολέμι, Κονδύλης, Μαυροειδής, Χαραλαμπόπουλος, Πιλάτης, Χιμολλάρι, Σάρρα, Σάτα, Μποντίνης, Σταυρουλάκης

Χρυσούπολη: Κωτσόπουλος (Τ), Τσίφας, Βασιλειάδης, Αναγνώστου, Ταμπάκης, Λάππας, Μακρής, Ψυχογιός, Μαρτέκας, Θηβαίος, Τζωρτζακάκης

 

Αποστόλης Φέκας 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *