Type to search

Γ' ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Όργωσε” τη “Χωράφα” το Μαρούσι (0-5), χαμηλών πτήσεων συνέχεια για τα Πράσινα Πουλιά

Share

Εντυπωσιακό ήταν το Μαρούσι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στα Πράσινα Πουλιά, σημείωσε και τα 5 του τέρματα σε εκείνο το διάστημα και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. 

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι μεταξύ των Πράσινων Πουλιών και του Αμαρουσίου για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με το ευρύ 5-0. Πάντως, το ξεκίνημα της αναμέτρησης δε προμήνυε πως το τελικό σκορ θα ήταν τόσο υψηλό, με τους γηπεδούχους να αντιστέκονται σθεναρά και παράλληλα να προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Το Μαρούσι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από νωρίς, βρίσκοντας τρεις πολύ αξιόλογες τελικές στο πρώτο τέταρτο που δεν αξιοποιήθηκαν. Στο 19′ ο Αναστασιάδης πέρασε άψογη κάθετη πάσα βγάζοντας τετ α τετ τον Μπιμπλή, όμως ο σέντερ φορ των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με τον τερματοφύλακα Τζερεμάκη να κάνει σωτήρια επέμβαση. Τα Πράσινα Πουλιά είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Ζώτος έπιασε ένα δυνατό, φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι παίκτες του Αμαρουσίου πίεζαν αρκετά, κέρδισαν διψήφιο αριθμό κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία όμως έμειναν αναξιοποίητα.

Ο “γόρδιος δεσμός” τελικά λύθηκε στο 52ο λεπτό, όταν ένα κόρνερ του Κολέτση πήρε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα χωρίς να βρει σε κάποιον επερχόμενο ή αμυνόμενο. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ποταμιανός έκανε επέλαση από τα αριστερά, σέντραρε μέσα στην περιοχή των Πράσινων Πουλιών και ο Αναστασιάδης τελείωσε την φάση με εξαιρετικό πλάσε για το 0-2. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του 22χρονου μεσοεπιθετικού του Αμαρουσίου στη φετινή σεζόν.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε ακόμη περισσότερο στο 69′, όταν Μαντόπουλος “έσπασε” τη μπάλα στον Λέκκο και ο νεοεισελθόντας άσος των “κιτρινόμαυρων” τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ στο “παράθυρο”, γράφοντας το 0-3. Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, οι γραμμές των ομάδων άνοιξαν και το σύνολο του Θωμά Βοτσαΐτη βρήκε ακόμα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο με τους Χατζίου (84′) και Κολέτση (90′) για το τελικό 0-5.

Τα Πράσινα Πουλιά δε κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ούτε αυτή την αγωνιστική και δεν έχουν κάνει ακόμη “σεφτέ” στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μετρούν 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το Μαρούσι με τη δεύτερη του νίκη στη σεζόν ανέβηκε στην 6η θέση όπου και ισοβαθμεί με το Πέρα Κλούμπ.

Πράσινα Πουλιά (Γαζλερίδης) : Τζερεμάκης, Ζγουλέτας (53′ Λαγγουρέτος), Ζαχάρης, Καραμπατέας, Αναγνωστόπουλος, Χαλκιάς, Ζώτος, Θεοχάρης, Κούρος, Γκέτσι, Κωνσταντινόπουλος.

Μαρούσι ( Βοτσαΐτης) : Καραστέργιος, Παπαθεοφίλου (77′ Κορδάκης), Ποταμιανός, Γκιόκας, Βογιατζόγλου, Τσέλλιος (73′ Γεωργακόπουλος), Μαντόπουλος (73′ Κατόπης), Κολέτσης, Μπιμπλής (73′ Χατζίου Α.), Αναστασιάδης, Ψωφάκης (70′ Λέκκος).

Βέργης Μηνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *