Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας κούκος…”έφερε την Άνοιξη” στο Κορωπί !!!

Share

 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ  0-2 :

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ Β’ Κατηγορίας αναμετρήθηκαν την Κυριακή Δόξα Κορωπίου και ΑΟ Άνοιξης στο γήπεδο Κορωπίου Αντώνης Πρίφτης, με παρουσία αρκετών φίλων των γηπεδούχων αλλά και κάποιων ελάχιστων απο την πλευρά των φιλοξενούμενων .Το κλίμα στο γήπεδο ήταν αρκετά έντονο αφού πρίν ξεκινήσει το παιχνίδι μπορούσε κάποιος να δεί στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων το πόσο σημαντική ήταν για όλους η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους λάτρεις του αθλήματος αφού και οι δύο ομάδες μπήκαν με ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Πρίν καν συμπληρωθεί μάλιστα το πρώτο λεπτό της συνάντησης οι γηπεδούχοι πλησίασαν το προβάδισμα με ένα λανθασμένο γύρισμα του Τορλαχίδη που κόντεψε να στείλει την μπάλα στην εστία της ομάδας του στην προσπάθεια του να πασάρει πίσω στον Παπάζογλου,που βρισκόταν εκτός θέσης. Στο 14ο λεπτό η Άνοιξη πραγματοποίησε την πρώτη της σημαντική τελική προσπάθεια με ένα σουτ του Γιαρένη έπειτα από μία απομάκρυνση της μπάλας εντός της περιοχής της Δόξας Κορωπίου. Η Άνοιξη ανέβαζε συνεχώς τον ρυθμό της και κατάφερε στο 23ο λεπτό να προηγηθεί. Ο Πανάγου με ένα τρομερό σούτ με το εξωτερικό από αριστερά κατάφερε να στείλει την μπάλα σε ένα σημείο που ο Σοφρώνης δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στο 41ο λεπτό ο Πανάγου προσπάθησε να επαναλάβει αυτή του την ενέργεια και με ένα ακόμα εντυπωσιακό σουτ με το αριστερό έβαλε δύσκολα στον Σοφρώνη που αυτή τη φορά πρόλαβε να διώξει με τα ακροδάλτυλα εντωπωσιακά σε κόρνερ. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης,με την Άνοιξη να είναι πιο απειλητική από τον αντίπαλο της και με κύριο επιθετικό πρωταγωνιστή τον Πανάγου να αναζητά ένα ακόμη τέρμα για να “κλειδώσει’ την νίκη. Το έργο της Δόξας Κορωπίου έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν στο 63ο λεπτό ο Νούρια αποβλήθηκε αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 78ο λεπτό, η Άνοιξη με πρωταγωνιστές τους Πετροδασκαλάκη και Μπουγιούκα Ι. , έφτασε στο 0-2 έπειτα από εξαιρετική σέντρα του πρώτου(είχε περάσει ως αλλαγή στο 75ο λεπτό) και αδιανόητη κεφαλία του δεύτερου που έβαλε όλα τα απαραίτητα φάλτσα για να “κρεμάσει’ τον Σοφρώνη και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τα εναπομείναντα λεπτά για την λήξη συμπληρώθηκαν με μονομαχίες στον χώρου του κέντρου χωρίς να υπάρξουν κάποιες άλλες ξεκάθαρες υποψίες για άλλο γκολ.

Έτσι, η Δόξα Κορωπίου παρέμεινε στους 6 βαθμούς, αφού γνώρισε την πρώτη της ήττα για φέτος, ενώ ο ΑΟ Άνοιξης έφτασε τους 7 βαθμούς και την προσπέρασε στην κούρσα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας

Έτσι αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες :

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ :

ΣΩΦΡΟΝΗΣ,ΝΟΥΡΙΑ(κόκκινη στο 63′),ΤΡΟΥΠΗΣ,ΠΛΙΤΣΗΣ,ΞΕΦΤΕΡΑΚΗΣ,ΧΟΤΖΑΙ(81′ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ),ΑΛΕΞΙΟΥ,ΝΤΟΥΝΗΣ,ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(25′ ΚΑΛΑΒΡΟΣ),ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΟΛΓΚΕΡ(67′ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ)

 

ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ :

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΤΟΡΛΑΧΙΔΗΣ,ΓΙΑΡΕΝΗΣ(64′ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ,ΠΕΤΤΑΣ,ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Β,ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Ι.,ΔΡΟΣΟΣ(87′ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ),ΔΟΓΑΝΗΣ(75′ ΠΕΤΡΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ),ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ,ΠΑΝΑΓΟΥ

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ Λ. ,ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Δ. , ΓΚΑΛΙΟΣ Σ.

 

Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΚΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *