Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στον Αήττητο με ένα ημίχρονο φωτιά

Share

Ένας πραγματικά εκπληκτικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων Αττικής μεταξύ του Αήττητου Σπατών και του Άρη Βούλας για την 7η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Οι γηπεδούχοι μετρούσαν 4 νίκες και 2 ήττες πριν την έναρξη του αγώνα, προερχόμενοι από ήττα στην Παλλήνη, οπότε μπήκαν πιο προετοιμασμένοι και πιο έτοιμοι με τον Άρη Βούλας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανατρεπτικό, αφού ήδη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ξεχώρισαν ο Κρίλης από την ομάδα του Άρη Βούλας και ο Σπανός από τον Αήττητο.

Ο Άρης άρχισε να πιέζει αρκετά στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όμως λίγα λεπτά αργότερα ο Αήττητος απάντησε με δυο δυνατές φάσεις στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα.

Η δυναμική του παιχνιδιού φάνηκε από τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, αφότου είχαμε το πρώτο γκολ του Κρίλη για την ομάδα του Άρη Βούλας, ενώ δέκα λεπτάαργότερα ο Αήττητος Σπατών βρήκε την απάντηση με τον Αβντιού.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Κλωνάρης του Αήττητου δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, αντικρίζοντας και δεύτερη στο 61ο λεπτό λόγω «θεάτρου» που έφερε την αποβολή του. Επίσης, κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξε ένταση για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Αήττητο.

Στο 68′ ξεκίνησαν και οι αλλαγές με τον Μιχαλάρη να παίρνει τη θέση του Κοβάνη για τον Αήττητο, ενώ στο 73ο λεπτό για τον Άρη ο Μπρης και ο Ρομάνο αντικατέστησαν τον Ρεζούλι και τον Φουκαρά αντίστοιχα. Μετά τις αλλαγές και στο 80’ ο Αήττητος είχε μια φάση η οποία όμως δεν οδήγησε κάπου.

Ένα δεκάλεπτο πριν την λήξη του αγώνα, έγιναν οι τελευταίες αλλαγές, με τους φιλοξενούμενους να αλλάζουν τον Λιάσκο και τη θέση του να παίρνει ο Χατζής, ενώ για τους γηπεδούχους βγήκαν ο Σπανός και ο Αβντίου με τους Φράγκου και Μιλάι να περνάνε στον αγώνα.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Αήττητος είχε την τελευταία του ευκαιρία η οποία δεν αξιοποιήθηκε και έτσι ο αγώνας έληξε 1-1.

Συνθέσεις :

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Καρατζάς): Παναγόπουλος, Παλυβός Α., Παναγιώτου, Κραμπής, Μουρούτης, Καραγιάννης, Χοτζάι (89′ Παλυβός Κ.), Κλωνάρης, Κοβάνης (68′ Μιχαλάρης), Σπανός (87′ Φράγκου), Αβντίου (89′ Μιλάι).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος): Γκόλφης, Ατματζίδης, Γιαννόπουλος, Λιάσκος (80′ Χατζής), Αφράτης, Ρεζούλι (73′ Μπρης), Μιραφιόρι, Φουκαράς (73′ Ρομάνο), Γκαβασιάδης, Ιατρού, Κρίλης.

Επιμέλεια : Κωνσταντίνα Τόλια ­

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *