Type to search

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Κωνσταντέλιας, επιστροφή Φορτούνη μετά από δύο χρόνια!

Share

Ανακοινώθηκε η αποστολή της εθνικής μας ομάδας για τις δύο αναμετρήσεις στα τέλη του Μαρτίου, με τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη να βρίσκονται για πρώτη φορά εντός αυτής ενώ την ίδια στιγμή οι εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη τον φέρνουν και πάλι πίσω στην ομάδα.

Η «γαλανόλευκη» έχει να δώσει δύο αγώνες στα τέλη του μήνα και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους μαζί του. Αρχικά στις 24 Μαρτίου η εθνική μας παίζει στο Γιβραλτάρ για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, ενώ στην συνέχεια υποδέχεται σε φιλική αναμέτρηση την Λιθουανία (27/3), στο πρώτο παιχνίδι της στην νέα της έδρα, την «OPAP Arena».

Έτσι λοιπόν «βγήκε» η 27μελής αποστολή για αυτά τα δύο παιχνίδια με τον Πογέτ να επιβραβεύει τις τρομερές εμφανίσεις έως τώρα του Κωνσταντέλια και να τον καλεί με την εθνική ομάδα των ανδρών. Ταυτόχρονα, ο Φορτούνης, που μετά τον τραυματισμό του φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ, επίσης είναι μέσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής μας ομάδας:

Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα).

Αμυντικοί: Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γιαννούλης (Νόριτς), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Χατζηδιάκος (Αλκμάαρ), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ρότα (ΑΕΚ).

Μέσοι:  Μπουχαλάκης (Κόνιασπορ), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Χατζηγιοβάννης (Ανκαραγκουτσού), Παπανικολάου (Ρακόφ).

Επιθετικοί: Μασούρας (Ολυμπιακός), Πέλκας (Χαλ), Λημνιός (Κολωνία), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Γιακουμάκης (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Παυλίδης (Αλκμάαρ).

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *