Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός

Γιαννακόπουλος: «Αυτή η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει τα πάντα – Στην Δ’ θα πάτε την επόμενη φορά»

Share

«Ετοιμοπόλεμος» φάνηκε να είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα που πρόκειται να φτιάξει θα κερδίζει κάθε διαθέσιμο τρόπαιο ενώ παράλληλα πέταξε «αιχμές» στον Ολυμπιακό ότι θα βρεθεί ακόμα πιο χαμηλά από την δεύτερη κατηγορία την επόμενη.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον απόηχο μιας απογοητευτικής ήττας από τον ΠΑΟΚ για την Basket League και μία νίκη στα τελευταία του επτά παιχνίδια στην Euroleague. Παράλληλα, η αναζήτηση για προπονητή συνεχίζεται αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είναι σίγουρος για το μέλλον της ομάδας

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, νέα παρέμβαση Νέας Δημοκρατίας και αυτού του τύπου που έχουν βάλει εκεί και τον λένε υφυπουργό Αθλητισμού. Έχει αρχίσει και παίρνει μία μία τις ομάδες τηλέφωνο για να ψηφίσουν Γαλατσόπουλο στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, παρέα με τον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει κι εσάς, θα κερδίζει και το κόμμα σας, θα κερδίζει τα πάντα. Όχι στη Β’, στη Δ’ θα πάτε την επόμενη φορά. Αυτό δεν έχετε καταλάβει».

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *