Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελπίδων: Οι κλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

Share

Την αποστολή της εθνικής ελπίδων ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος για τις δύο αναμετρήσεις που έπονται με τον Χρήστο Τζόλη να βρίσκεται μέσα σε αυτήν.

Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την 27μελή αποστολή για τους δύο αγώνες που θα δώσει η εθνική μας ομάδα. Αρχικά σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουγγαρία (24/3) στο «Γεώργιος Καμάρας και στη συνέχεια στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2025 απέναντι στην Λευκορωσία (28/3) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μέσα σε αυτούς τους 27 παίκτες συμπεριλαμβάνονται μερικά γνώριμα πρόσωπα όπως ο Τζόλης, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα μάλιστα από τον τραυματισμό του, αλλά και ο Τζολάκης ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη Super League 2 που εντυπωσιάζουν στον βόρειο όμιλο έως τώρα. Μερικοί εξ αυτών είναι ο Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), ο Τουρκοχωρίτης (Παναθηναϊκός) αλλά και ο Κρυπαράκος (Παναθηναϊκός).

Αναλυτικά η αποστολή:

Δημήτρης Γκούμας (Γκρόϊτερ Φιρτ), Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), Κυριάκος Ασλανίδης (Βόλος), Βασίλης Τρούμπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Τουρκοχωρίτης (Παναθηναϊκός), Απόστολος Κωνσταντόπουλος (Μπέερσχοτ), Φώτιος Κίτσος (Ομόνοια), Κώστας Χρυσόπουλος (Ολυμπιακός), Απόστολος Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μεταξάς (Βόλος), Βασίλης Κατσουλίδης (Ολυμπιακός), Χρήστος Κρυπαράκος (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σουρλής (Ολυμπιακός), Αθανάσιος Καραμάνος (Διαγόρας Ρόδου), Αναστάσιος Σαπουντζής (Ολυμπιακός), Χρήστος Λιάτσος (Ολυμπιακός), Χρήστος Κουρφαλίδης (Κάλιαρι), Μιχάλης Κοσίδης (ΑΕΚ), Χρήστος Μπελεβώνης (Βέροια), Μάριος Σοφιανός (Πανσερραϊκός), Μάριος Τζαβίδας (Ατρόμητος), Νικόλαος Ζουγλής (Αστέρας Τρίπολης), Τίτος Κουτεντάκης (Μακεδονικός), Χρήστος Τζόλης (Νόριτς), Γιάννης Νιάρχος (Ντουναΐσκα Στρέντα).

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *